Liga 1

„Demisia, demisia!” » Tribunele au răbufnit și i-au cerut lui Petrescu să plece: ce a urmat

Dan Petrescu

Articol de Daniel Grigore   —  vineri, 25 octombrie 2024

Începând din minutul 83 al meciului CFR Cluj - Sepsi OSK, după golul de 1-3, suporterii din Gruia au început să strige „Demisia, demisia!”. Până la final, gazdele au egalat!

CFR Cluj nu traversează o perioadă foarte bună. Etapa trecută, vișiniii nu au reușit să înscrie la Ploiești, într-un meci încheiat fără gol marcat. De altfel, înaintea partidei de astăzi elevii lui Dan Petrescu aveau un singur succes în ultimele 5 runde de campionat, serie care a agitat apele în Gruia.

Duelul cu Sepsi OSK de astăzi era un prilej de revenire pe drumul cel bun, însă nu a ieșit așa cum își doreau cei aproape 3.700 de spectatori.

Marius Coman a deschis scorul în minutul 37, Kamara a egalat în '52, Denis Ciobotariu i-a readus în avantaj pe covăsneni doar 3 minute mai târziu. Spectatorii și-au pierdut răbdarea în minutul 83, atunci când a căzut și golul 3 al oaspeților, semnat de Florin Ștefan.


Au răbufnit în Gruia, când CFR a primit golul 3 cu Sepsi: „Demisia, demisia!”

Ei au început să strige „Demisia, demisia!”, scandare adresată în mod obișnuit antrenorului. La câteva zeci de secunde distanță, au întețit scandările, fondul sonor din Gruia fiind acoperit de îndemnuri la debarcarea lui Dan Petrescu.

Până la final, CFR Cluj a reușit să egaleze, grație „dublei” semnate de Virgiliu Postolachi, cu goluri în minutele 86, respectiv 90+3.

În urma remizei de astăzi, CFR a ajuns la 20 de puncte, unul sub Universitatea Craiova și 6 sub liderul U Cluj.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.