Liga 1

S-au luat la harță la final, sub ochii lui Dan Petrescu! „Bursucul” a intervenit imediat! Imagini incredibile din Gruia

+17 Foto
S-au luat la harță după CFR Cluj - Sepsi, sub ochii lui Dan Petrescu!

Articol de Daniel Grigore   —  vineri, 25 octombrie 2024

Imediat după fluierul final din CFR Cluj - Sepsi 3-3, Panagiotis Tachtsidis (33 de ani) a părut să-l dojenească pe colegul Mohammed Kamara (26). La un moment dat, Dan Petrescu a intervenit între cei doi, dar dialogul lor a continuat, aparent pe un ton mai amical.

Panagiotis Tachtsidis, unul dintre cei mai experimentați și tehnici jucători ai CFR-ului, a intrat pe teren târziu, abia în minutul 71 al meciului cu Sepsi, când covăsnenii conduceau cu 2-1.

Până la final s-a mai înscris de 3 ori, astfel încât tabela a arătat la final scorul de 3-3.

Imediat după ultimul fluier, camerele au fost ațintite pe un pui de conflict iscat undeva la mijlocul terenului, între doi jucători ai CFR-ului.


S-au luat la harță după CFR Cluj - Sepsi, sub ochii lui Dan Petrescu!

Panagiotis Tachtsidis l-a luat deoparte pe colegul Mohammed Kamara, autorul primului gol al gazdelor, și părea să-l mustreze pe acesta, să-i reproșeze una sau mai multe decizii luate în timpul partidei.

La un moment dat, Dan Petrescu s-a apropiat de cei 2 și a părut că încearcă să destindă spiritele. Intervenția lui a avut efect parțial. Cei 2 jucători au continuat să vorbească, dar aparent pe un ton mai amical. Grecul chiar l-a luat după gât pe coleg, în timp ce se îndreptau către vestiare.


Golul de astăzi a fost al doilea reușit de Kamara în tricoul CFR-ului, după reușita de acum două etape, de la 2-1 cu Poli Iași. Tot cu două goluri se laudă și Tachtsidis în acest sezon, la 3-2 cu Dinamo și 1-3 cu UTA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.