Diverse

Soția lui Cristiano Ronaldo, internată în spital » Probleme de sănătate pentru Georgina: „4 zile în spital”

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de Laura Șoica   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Georgina Rodriguez, soția lui Cristiano Ronaldo, a stat internată în spital timp de patru zile.

Partenera lui Ronaldo a avut pneumonie. Ea le-a împărtășit fanilor pe rețelele de socializare că s-a întors acasă după 4 zile în spital și încă se recuperează.

Georgina Rodriguez a fost internată

Mesajul postat de Georgina Rodriguez pe Instagram/ Foto: Instagram

„În sfârșit m-am întors acasă! Am stat 4 zile în spital cu pneuomonie, dar acum mă simt mai bine și mă recuperez complet alături de familie.

Vreau să le mulțumesc celor din staff-ul medical, doctorilor, asistentelor și tuturor celor de la spital. Au avut grijă de mine și le sunt recunoscătoare. Vă mulțumesc tuturor”, a scris Georgina Rodriguez pe Instagram.

Partenera lui Cristiano Ronaldo a fost internată la Spitalul German Saudit din Riyadh, potrivit The Sun. În perioada cât ea a fost în spital, portughezul a jucat pentru Al Nassr cu Al Shabab, scor 2-1, și cu Esteghlal, scor 1-0, în Liga Campionilor Asiei.


Georgina Rodriguez, despre viața în Arabia Saudită

Georgina s-a mutat alături de Ronaldo în Arabia Saudită în ianuarie 2023, când portughezul a fost transferat de Al Nassr de la Manchester United. Rodriguez a povestit că nu i-a fost ușor să se adapteze în Arabia.

„Când Cris mi-a spus că va juca pentru Al-Nassr, am fost atât de ușurată, pentru că îmi doream foarte mult să plec de la Manchester Știam că ne așteaptă ceva important și eram foarte motivați. Am fost foarte fericită să vin în Arabia Saudită.

La început, am avut unele suișuri și coborâșuri, pentru că nu trăisem niciodată atât de mult timp într-un hotel. Erau zile în care nu voiam să mă vadă nimeni, dar, în general, eram foarte entuziasmată”, a transmis Georgina în serialul ei de pe Netflix.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.