Liga 2

Ovidiu Burcă a dezvăluit de ce au picat negocierile cu FCU Craiova: „Cine nu-și dorește un patron care investește atât? Dar...”

Ovidiu Burcă

Articol de Laura Șoica   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Ovidiu Burcă (44 de ani) a dezvăluit de ce nu a ajuns antrenorul echipei FCU Craiova.

După ce FCU Craiova s-a despărțit de Marius Croitoru, Ovidiu Burcă, fostul antrenor de la Dinamo, a fost favoritul lui Adrian Mititelu în preluarea echipei. Însă, negocierile au picat.

Ovidu Burcă: „Nu am căzut de acord la anumite aspecte”

Ovidiu Burcă a dezvăluit că nu a putut să se pună de acord în anumite privințe cu patronul echipei, iar mai apoi acesta a declarat că el consideră că autoritatea antrenorului este cea mai importantă.


”Am avut discuții cu domnul Mititelu și cu fiul său. Apreciez ce vrea să facă acolo de foarte mulți ani. M-a surprins că este atât de implicat după ce a trăit. Cine nu-și dorește un patron care să investească atât?

Eu îmi doresc, mi-am dorit o colaborare cu dumnealui, dar nu am căzut de acord la anumite aspecte. Eu cred că autoritatea antrenorului e cea mai importantă, autoritatea în fața lotului de jucători”, a declarat Ovidiu Burcă, conform digisport.ro

Declarația lui Adrian Mititelu despre negocieri

„Am avut niște discuții, fiecare vrea contracte, pune condiții, dar eu trebuie să fiu precaut, pentru că de fiecare dată ei și-au luat contractele, iar eu am ajuns la liga a doua. Să pui un antrenor e o misiune foarte grea. Antrenorii vor contracte pe termen lung, însă doar cluburile își asumă obiectivul, un contract semnat e un cec în alb. Se gândesc doar la avantajele lor. Căutăm un antrenor care să se muleze pe ceea ce ne propunem, am avut în 2022-2023 o echipă bună, toată lumea ne aprecia, apoi au început să apară discuțiile și stările tensionate



-Adrian Mititelu, pentru GSP.ro.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.