Liga 1

Incredibil! Jucătorul dat afară de Rapid după 6 meciuri, decisiv la transferul de răsunet făcut de club: „Când mi-a spus asta, nu m-am mai gândit prea mult”

Aaron Boupendza FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Laura Șoica   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Aaron Boupendza (28 de ani), noul atacant de la Rapid, a dezvăluit cine l-a făcut să vrea să se transfere la echipa din Giulești.

Fotbalistul a declarat că prietenul lui Kevin Soni, fostul jucător de la Rapid, i-a vorbit despre club și l-a convins.

Kevin Soni a jucat la Rapid în perioada septembrie 2023 - februarie 2024, dar a fost împrumutat după doar 6 meciuri jucate, iar mai apoi la revenirea din împrumut s-a renunțat la el.

Aaron Boupendza : „Kevin Soni mi-a vorbit frumos despre acest club”


Aaron Boupendza a afirmat că Marius Șumudică este ca un tată pentru el și este fericit că poate lucra din nou cu el.

”Înainte să vin aici, am un prieten care juca aici, Kevin Soni, mi-a vorbit frumos despre acest club, despre țară și mi-a spus că echipa este una mare, cu istorie și că fanii sunt grozavi. Când mi-a spus asta, nu m-am mai gândit prea mult.

Șumudică e ca tatăl meu. A mai lucrat cu mine în Turcia, în Arabia Saudită, și îmi știe caracterul. E ca un tată pentru toți jucătorii, iar când mi-a explicat proiectul și de ce mă vrea aici, am acceptat direct, nu m-am gândit mult. Vreau să dau totul pentru el.

A vorbit frumos despre țară, campionat și Rapid. De asemenea, el e o legendă aici. Sunt foarte fericit că lucrez din nou cu el”, a declarat Aaron Boupendza, conform digisport.ro.


În momentul actual, Kévin Soni este jucătorul lui Bnei Sakhnin, din Israel, începând din octombrie. Acesta a stat liber de contract în perioada iulie - octombrie după despărțirea de Rapid.

Kevin Soni, fostul atacant al Rapidului

Boupendza, posibil titular la FCSB - Rapid

Boupendza a jucat titular în meciul cu Farul, scor 5-0, iar acum este anunțat și în derby-ul cu FCSB.

Meciul dintre FCSB - Rapid, din etapa cu numărul 14 a Superligii, se va disputa duminică de la ora 21:00, pe Arena Națională. Partida va putea fi urmărită în format livetext pe GSP.

Echipa probabilă a Rapidului pentru meciul cu FCSB: Siegrist - Manea, Săpunaru, Pașcanu - Onea, Christensen, Vulturar, Borza - N'jie, Boupendza, Petrila

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.