Liga 1

L-a lăsat pe Edjouma, dar Gigi Becali a luat în vizor alt jucător! Îl sună înainte de derby: „Băi, vrei să nu te mai faci de râs?”

Articol de Alexandru Stanciu   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, și-a criticat aspru câțiva jucători după înfrângerea la scor suferită în Scoția, 0-4 cu Rangers, în etapa a treia a grupei din Europa League.

Deși inițial Becali a spus că vina pentru înfrângere este a lui Malcom Edjouma, în colimatorul finanțatorului a intrat și Marius Ștefănescu, jucător transferat pentru suma de 1,3 milioane de euro de la Sepsi. Ștefănescu a fost criticat în repetate rânduri de către Becali, iar acum a fost din nou „tras de ureche”, înaintea derby-ului cu Rapid.

FCSB - Rapid se joacă duminică seară, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro.

Gigi Becali l-a luat în vizor pe Marius Ștefănescu: „Băi, vrei să nu te mai faci de râs?”


Ștefănescu a fost mai mic decât o furnicuță, a fost un țânțar. Îmi pare rău de el. O să vorbesc personal cu el să-i spun un lucru: «Băi, tu ai calitate, ești jucător tehnic, dar am o rugăminte la tine. Vrei să nu te faci de râs? Pasează, nu mai dribla! Pasează-te, demarcă-te, că altfel te vei face de râs. Când nu ai forță, nu poți să driblezi»”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

Gigi Becali nu vrea să dezvăluie primul 11 înaintea meciului cu Rapid: „Nu trebuie să știe Șumudică tot, o să aibă o mică surpriză”

După ce în urmă cu 4 zile Gigi Becali l-a ironizat pe Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, dezvăluind echipa de start, Gigi Becali s-a răzgândit acum și vrea să-l surprindă pe tehncianul giuleștenilor.

„Nu vreau să știe toată echipă, nu trebuie să știe Șumudică tot, o să aibă o mică surpriză. E clar că Tănase trebuie atacant, ne trebuie jucători talentați. Ngezana și Dawa au fost ok. 


Toată vina pentru meciul cu Rangers o are numai Edjouma. Niciodată cât sunt eu la Steaua nu o să se joace cu 3 fundași centrali. Nu există!”, a declarat acum Gigi Becali, după ce în urmă cu 4 zile latifundiarul din Pipera și-a ironizat adversarii din derby-ul de duminică seară.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.