Campionate

Messi ba, Suarez și Jordi Alba da! » Fundașul spaniol, gol de colecție în victoria lui Inter Miami

Jordi Alba/ Foto: Getty

Articol de Laura Șoica   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Jordi Alba (35 de ani), fundașul stânga de la Inter Miami, a marcat un gol uimitor în meciul cu Atlanta, scor 2-1, după o pasă primită de la Messi (37 de ani).

Inter Miami a câștigat cu Atlanta United, scor 2-1, în optimile din MLS. Returul va avea loc pe 3 noiembrie, la Atlanta.

Video. Jordi Alba, gol uimitor în Inter Miami - Atlanta United

Cu Messi, Luis Suarez, Busquets și Jordi Alba în teren, Inter Miami a câștigat prima manșă cu Atlanta.


Legendele Barcelonei au contribuit decisiv. Luis Suarez a deschis scorul încă din minutul doi. Atacantul uruguayan a înscris cu dreptul, din interiorul careului, după o fază creată de Alba și Gomez.

Lobjanidze a egalat cu un șut plasat la colțul lung. A înscris cu piciorul stâng, din interiorul careului

Jordi Alba a reușit un gol superb și i-a adus victoria lui Inter Milano. Fundașul stânga a primit o pasă de la Messi și a tras puternic din afara careului. Șutul lui a ajuns direct în plasă.

Inter Miami a ajuns în play-off-ul MLS după ce a câștigat Conferința de Est. Echipa lui Messi a avut 74 de puncte pe care le-a obținut în 34 de etape.


Atlanta United a terminat pe locul 9 în Conferința de Est și a jucat un baraj cu Montreal, care terminase pe locul 8. A câștigat la penalty-uri cu 5-4 după ce a fost 2-2 în primele 90 de minute. Așa ajuns să joace împotriva lui Inter Miami.

Dacă trece mai departe, Inter Miami o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Orlando City și Charlotte. Meciul tur dintre cele două echipe se va disputa pe 28 octombrie, iar returul va fi pe 2 noiembrie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.