Liga 1

Ce a fost asta?! Autogol incredibil în UTA Arad - Gloria Buzău » Eugen Neagoe a rămas înmărmurit! Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat

Articol de Alexandru Stanciu   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Diego Ferraresso a fost autorul unui autogol incredibil în meciul dintre UTA Arad și Gloria Buzău. Fundașul bulgar și-a învins propriul portar cu o lovitură de cap imparabilă.

Faza s-a întâmplat în minutul 30. Echipa lui Mircea Rednic a intrat în avantaj după o gafă monumentală a lui Ferraresso.

Autogol incredibil în meciul dintre UTA Arad și Gloria Buzău » Eugen Neagoe a rămas înmărmurit


Mabea, fundașul stânga al arădenilor, a centrat din bandă mingea în careu, Mike Cestor, fundașul central al Buzăului nu a reușit să respingă și a trecut pe sub minge, iar Diego Ferraresso a reluat cu capul în vinclul porții apărate de Greab, fără ca vreun adversar să fie în preajma lui.

Fundașul bulgar s-a trântit apoi pe teren după gafa comisă, iar Eugen Neagoe a rămas înmărmurit. Ferraresso a trimis puternic cu capul spre poartă, iar Greab nu a putut să respingă balonul trimis de către propriul fundaș.

UTA Arad a dominat meciul în prima repriză, chiar dacă buzoienii au fost aproape să primească un penalty la mijlocul reprizei.

Gloria Buzău venea după o singură înfrângere în ultimele 5 etape, scor 2-3 cu FCSB. Echipa antrenată de Eugen Neagoe a mai înregistrat între timp 2 remize, 0-0 cu Oțelul Galați și 3-3 cu FC Botoșani, și 2 victorii, 1-0 cu Farul Constanța și 3-0 cu FC Hermannstadt.


O serie identică are și UTA Arad, singura înfrângere suferită în ultimele 5 etape fiind chiar ultimul meci, 0-1 cu Sepsi. Arădenii au obținut 2 victorii cu același scor, 3-1, împotriva Petrolului și a CFR-ului, și 2 remize, 0-0 cu Poli Iași și 1-1 cu FC Hermannstadt.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.