Campionate

Gianluca Zambrotta a venit special la București! Evenimentul la care au participat Adrian Ilie și Gica Craioveanu înainte de El Clasico

+34 Foto
Conferință de presă Superbet devine partener LaLiga în România/ Foto: Florin Ardelean

Articol de Andrei Furnigă (video), Laura Șoica   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Astăzi la București a abut loc un eveniment prin care Superbet este noul partener LaLiga în România. „Acest parteneriat acoperă și drepturile LALIGA EA SPORTS pentru România, competiție pentru care a fost creată, în mod special, o campanie de creștere a vizibilității în rândul publicului”, au anunțat organizatorii.

Gianluca Zambrotta, Adrian Ilie şi Gica Craioveanu participa la un eveniment în Bucureşti înainte de El Clasico. Odată devenit partener oficial al La Liga, casa de pariuri de la noi va avea putea utiliza numeroase resurse digitale care aparțin de campionatului din Spania.

„Ceea ce va contribui la creșterea vizibilității acestui parteneriat și la promovarea competiției spaniole către noi audiențe”, spun reprezentanții companiei.

Gianluca Zambrotta ține cu Barcelona în El Clasico


„Este o plăcerere să mă aflu aici. Este un lucru absolut minunat să creăm legături între două țări care iubesc fotbalul. România adoră fotbaliștii, iar în Spania fotbalul este foarte dezvoltat. Despre meciul din această seară vorbim de o superpartidă! Un meci la nivel mondial. Barcelona - Real este cel mai important meci! O partidă de o importanță mondială. Am jucat doi ani la Barcelona și-mi doresc să câștige Barcelona”, a fost mesajul pe care l-a transmis Gianluca Zambrotta.

Suntem convinși că această colaborare ne va aduce și mai aproape de fanii noștri din România. Împreună, vom continua să oferim publicului un mediu de divertisment sigur și responsabil

Jorge de la Vega, Director General Executiv, La Liga

Eveniment în România înainte de El Clasico

+34 Foto
Conferință de presă Superbet devine partener LaLiga în România/ Foto: Andrei Furnigă

Evenimentul a avut loc în ziua meciului Real Madrid - Barcelona, care se va juca de la ora 22:00. Adrian Ilie şi Gica Craioveanu sunt doi dintre cei mai importanți jucători români care au fost în campionatul Spaniei.

Ilie a jucat la Valencia și Alaves, iar Craioveanu la Real Sociedad, Villarreal și Getafe.

Suntem convinși că această colaborare va avea un impact puternic asupra comunității locale de iubitori de fotbal, dat fiind faptul că La Liga se bucură de un nivel imens de popularitate în România. Acest acord ne va oferi oportunități excelente de a oferi experiențe unice pentru cei care sunt pasionați de competiția de elită a fotbalului spaniol

Andrei Popa, reprezentant Superbet

La Liga este cel mai mare ecosistem fotbalistic din lume. Competiția are peste 220 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale la nivel global, fiind disponibilă pe 16 platforme și în 20 de limbi diferite. De asemenea, are cea mai vastă rețea internațională dintre toate organizațiile sportive, fiind prezentă în 34 de țări prin 11 birouri, având sediul central la Madrid, Spania.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.