Liga 1

Nelu Varga a rupt tăcerea și a făcut anunțul despre Dan Petrescu: „Nu mai vreau să ne chinuim”

Dan Petrescu

Articol de Laura Șoica   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Neluțu Varga, patronul de la CFR Cluj, a dezvăluit că începe să își pună semne de întrebare cu privire la antrenorul echipei, Dan Petrescu, după remiza cu Sepsi.

CFR Cluj a remizat cu Sepsi, în etapa cu numărul 14 a Superligii, scorul final a fost 3-3. Ardelenii au fost conduși prima data cu 1-0, mai apoi cu 2-1 și după cu 3-1, dar au reușit să marcheze două goluri pe finalul meciului.

Neluțu Varga, supărat după remiza cu Sepsi

Varga a declarat că o să aibă câteva discuții cu jucătorii săptămâna viitoare, iar mai apoi o să ia o decizie, dar după o analiză profesionistă.


Patronul s-a declarat nemulțumit că echipa începe să atace doar atunci când este condusă.

„Sunt supărat. Pentru prima dată îmi pun semne de întrebare asupra lui Dan Petrescu. O să am câteva discuții cu jucătorii în următoarea săptămână, o să facem o analizăm profesionistă și o să iau o decizie. Cea mai amănunțită analiză va fi făcută la iarnă.

Cel mai mult mă deranjează rezultatele, jocul și modul în care a făcut echipa. Nu înțeleg de ce trebuie să fim mereu conduși ca să ieșim și noi la joc, să atacăm. Nu mai vreau să ne chinuim”, a spus Neluțu Varga, conform prosport.ro.

Dan Petrescu este antrenor la CFR Cluj din aprilie. Echipa are deja 22 de meciuri cu Petrescu pe bancă, în acest mandat.


De la începutul mandatului, CFR Cluj a câștigat 12 meciuri, a remizat în 6 și a pierdut doar 4.

CFR Cluj este în acest moment pe locul trei în Superligă, cu 20 de puncte după 13 meciuri disputate. Formația a obținut cinci victorii, tot atâtea remize, dar a fost și învinsă de trei ori.

Elevii lui Petrescu au cu 6 puncte mai puțin decât liderul U Cluj.

Clasamentul actual al Superligii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.