Liga 1

A ajuns la spital, imediat după UTA - Gloria Buzău, acuzând pierderi de memorie » Ultimele informații despre starea jucătorului

+6 Foto
A ajuns la spital, imediat după UTA - Gloria Buzău, acuzând pierderi de memorie » Care este starea sa acum

Articol de Cezar Titor   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Cristi Mihai, 20 ani, mijlocașul celor de la UTA Arad, a ajuns la spital, imediat după victoria „textiliștilor”, 1-0 cu Gloria Buzău, al treilea succes al arădenilor din ultimele patru etape de Superligă.

După un duel aerian, acesta a fost zdruncinat serios, a suferit o comoție și a fost schimbat de Mircea Rednic, locul lui fiind luat de Cornel Râpă.

Cristi Mihai a ajuns la spital, imediat după UTA Arad - Gloria Buzău 1-0

Conform informațiilor GSP, în aceste momente, Cristi efectuează investigații suplimentare, așa cum este procedura standard în cazul comoțiilor. Inițial, după duel, nu s-a resimțit, urmările survenind abia după ce a părăsit acțiunea de la firul ierbii.


Acesta a acuzat o stare de confuzie, pierzându-și memoria preț de câteva minute. Acum, Mihai se află la un spital din apropiere, starea sa fiind bună. Acesta va primi câteva zile de pauză și nu va face deplasarea alături de lot pentru partida din Cupa României cu Poli Iași.

UTA Arad s-a impus la limită în fața Gloriei Buzău, scor 1-0, grație unui autogol al lui Ferraresso din minutul 30, într-o partidă în care trupa din Crâng a irosit multe șanse importante, mai ales în repriza a doua.

Mihai a fost titular, având chiar o ocazie importantă în debutul reprizei secunde.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.