Liga 1

„Ăsta e singurul meu regret!” » Eric de Oliveira, cel mai bun marcator străin din Superliga: „Restul este de neprețuit”

Eric de Oliveira (36 de ani), cel mai mare marcator străin din istoria Ligii 1, a fost externat azi din spital. În urmă cu fix o săptămână, brazilianul a suferit un blocaj renal și a fost internat de urgență.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Andrei Furnigă (video)   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Eric de Oliveira (38 de ani), cel mai bun marcator străin din fotbalul românesc, cu 66 de reușite, peste Wesley da Silva (64) și Harlem Gnohere (58), abia așteaptă derby-ul etapei #14 dintre FCSB și Rapid.

La meciul de pe Arena Națională sunt așteptați peste 40.000 de spectatori, cele mai importante informații despre meci urmând a fi pe GSP.ro. Duelul va fi în direct pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1, duminică, de la ora 21:00.

Eric de Oliveira: „FCSB să ne aducă bucurie în Europa League”

„FCSB - Rapid o să fie un meci foarte greu, mai ales că FCSB vine după o înfrângere dureroasă, în deplasare, în Europa League. Cred că Rapid este mai motivată. Un meci cu multe goluri!


Sper ca FCSB să se regăsească pentru că avem nevoie de o echipă în Europa League, să ne aducă bucurie, să crească coeficientul”, spune brazilianul de 38 de ani.

„Ce am realizat eu în România este de neprețuit!”

Întrebat dacă a regretat că a pus ghetele în cui și că nu a jucat în niciun derby bucureștean, mai ales că a avut oferte de la echipele din Capitală, Eric a răspuns sincer:


Singurul meu regret este că n-am ajuns la naționala României! În afară de asta, nu am niciun regret! Am fost foarte fericit unde am jucat, am respectat și am iubit. Am câștigat mai multe decât toți jucătorii care au fost acolo și au ieșit campioni. Pentru că ce am realizat eu în România este de neprețuit! Sunt fericit cu cariera mea”, a spus acesta.

Istvan Kovacs a fost delegat să arbitreze FCSB - Rapid!

După ce Arena Națională a găzduit duminica trecută Derby de România, Dinamo - FCSB 0-2, în acest weekend cel mai mare stadion al țării este gata pentru un nou meci de tradiție!

Etapa #14 din Superliga programează unul dintre cele mai importante derby-uri din fotbalul românesc, FCSB - Rapid.

Iar Kyros Vassaras a decis ca meciul de duminică seară, de pe Arena Națională, să fie condus de Istvan Kovacs, proaspăt întors din Champions League, de la Real Madrid - Borussia Dortmund (5-2).

FCSB și Rapid sunt singurele echipe care, de-a lungul timpului, s-au confruntat în 5 competiţii majore diferite: Superliga, Cupa României, Supercupa, Cupa Ligii şi Cupa UEFA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.