Liga 1

„Hagi are un plan B!” » Detalii despre ce urmează la Farul, după startul de coșmar

+50 Foto
Gheorghe Hagi FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Andrei Furnigă (video)   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Gică Hagi, antrenorul Farului, a fost bulversat de eșecul suferit în fața Rapidului, scor 0-5. Eric de Oliveira, fost membru în staff-ul „Regelui”, a comentat problemele constănțenilor.

Eric a jucat la Farul între 2017-2019 și a câștigat Cupa României cu echipa de la malul mării. După ce s-a retras din cariera de jucător profesionist, a ocupat postul de translator în echipa lui Hagi.

Reîntors la Mediaș, Eric vorbește despre situația fostei sale echipe, comentând inclusiv posibilitatea ca Gică Hagi să renunțe la funcția de „principal”.

„Din păcate, trece printr-o perioadă foarte dificilă. Gică știe tot ce face și sunt sută la sută că o să-și regăsească puterea și o să-și revină. Nu e întâmplător titlul câștigat acum doi ani. O să-și revină pentru că știm că Gică este foarte deștept. Este inteligent în tot ceea ce face”, a spus Eric.


Eric de Oliveira: „Gică este soluția pentru Farul”

Acesta a completat: „Sunt sigur sută la sută, pentru că mereu are un plan B. Va reveni! Nu văd Farul fără Hagi. E foarte greu. Noi știm că povestea lui Gică departe de Farul nu e de acum. Dacă pleacă de la Farul o să fie o pierdere mare pentru fotbalul românesc. Dar eu încă îl văd acolo. Gică este soluția pentru Farul”.

Nu știu ce urmează, vedem de mâine încolo, cine va rămâne trebuie să facă lucruri pentru club. Trebuie să luptăm pentru Farul, trebuie să schimbăm totul, de mâine încolo trebuie să o luăm de la capăt. Ne așteaptă un sezon foarte greu. Eu nu pot să mă despart că sunt acționar, poate nu o să mai fiu pe bancă. Nu trebuie să căutăm scuze, trebuie să fim toți împreună, care mai vrea să fie, poate unii vor să renunțe

Gheorghe Hagi, antrenor principal Farul


Farul joacă luni în etapa #14 din Superligă, în ultimul meci al rundei. Pe teren propriu, cu Universitatea Craiova. Echipa lui Hagi e pe loc de baraj în acest moment, cu doar 13 puncte acumulate, după 13 meciuri jucate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.