Diverse

Ianis Hagi, Denis Alibec și Alexandru Cicâldău au sărit în ajutorulul unei fetițe care are nevoie de o operație urgentă

Articol de Andrei Crăiţoiu, Andrei Furnigă (video)   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Brazilianul Eric de Oliveira (38 de ani) a lansat o licitație pe contul lui de Facebook. Acesta se implică în cazul lui Anays, o fetiță diagnosticată cu autism sever, întârziere de limbaj și ADHD.

Eric a scos la licitație mai multe tricouri ale unor foști fotbaliști importanți, unele dintre ele fiind și semnate. Xavi, Essien, Chiricheș (Napoli), Săpunaru (Astra), Junior Morais (Rapid) sunt numele care apar.

„Fac o licitație pentru fetița masorului de la Farul. Este un băiatul care a avut grijă de mine în 2017 și 2019. Este în staff-ul lui Hagi. Fetița lui are o problemă medicală, un autism sever. Are probleme de vorbire și vorbim de o operație care se face cu celule stem, în Panama!”, a spus Eric.


Acesta a explicat că și-a scos la licitație „lucrurile mele personale pe care le țineam pentru copiii mei”. „Le-am dat la licitație pentru a-mi ajuta prietenul. Denis Alibec, Cicâldău, Ianis Hagi deja s-au implicat în acest proiect și o să reușim să ajutăm. Îi așteptăm pe toți să se alăture acestei campanii”, a mai precizat fostul jucător brazilian.

Contul unde se pot dona bani pentru cauza susținută de Eric: RO60BTRLRONCRT0641565501- Ghiorghe Cosmin

Inclusiv un prieten de-ai mei căruia i-am dat din tricourile mele a fost de acord să ne dea din colecție. Pe pagina mea de Facebook găsiți toate detaliile și vom reuși să strângem banii necesari pentru operație

Eric de Oliveira, fost jucător


„Salutare dragi urmăritori! Încep această licitație pentru fetița unui prieten bun de-ai mei care are nevoie de ajutor! Așa că m-am gândit că ar fi mai bine să fac o licitație cu unele lucruri de-ale mele! Va rog la fiecare poză cu lucrul pe care îl doriți licitați valoarea până ajungem la un acord! Urmează și tricoul lui Luis Phelipe din meciul Rangers - FCSB + un tricou de-ale mele”, a scris Eric pe pagina lui de Facebook.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.