Campionate

Inter, mesaj pentru Cristi Chivu în ziua în care împlinește 44 de ani

Cristi Chivu, foto: Instagram @cristianchivu

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei naționale, împlinește astăzi 44 de ani. Chivu este liber de contract în acest moment, după despărțirea de Inter Primavera.

Chivu a antrenat-o pe Inter Primavera în ultimele 3 sezoane și a jucat pentru Inter în perioada 2007-2014. În 2010 a cunoscut cea mai mare satisfacție a carierei după ce a câștigat Liga Campionilor cu Inter Milano.

Inter, mesaj pentru Cristi Chivu în ziua în care împlinește 44 de ani

Formația din Italia i-a transmis un mesaj de felicitare în care a amintit despre perioada de jucător a lui Chivu, dar și despre momentele din scurta carieră de antrenor de până acum.


La mulți ani, Cristian!

Talent, determinare și spirit de sacrificiu. Acestea sunt caracteristicile care s-au remarcat în cariera lui Cristian Chivu de la Inter, care a ajuns la echipă în 2007. Fostul fundaș rămân a purtat tricoul lui Inter timp de șase sezoane, a strâns 167 de meciuri, a marcat 3 goluri și a câștigat numeroase trofee.

Ulterior, a fost antrenor la Inter, între 2018 și 2024, experiența sa culminând cu titlul câștigat la Primavera în sezonul 2021-2022. Astăzi, Cristian Chivu împlinește 44 de ani și primește cele mai bune gânduri din partea clubului și a fanilor.



- mesajul lui Inter pentru Chivu, postat pe site-ul oficial

Cristi Chivu are 75 de selecții pentru naționala României. A înscris 3 goluri. A participat alături de „tricolori” la Euro 2000 și Euro 2008. Cea mai bună performanță ca tehnician este titlul obținut cu Inter Primavera în 2022.

Chivu s-a retras în 2014, după ce a câștigat 9 trofee ca jucător: trei titluri în Serie A, două Cupe ale Italiei, două Supercupe ale Italiei, Liga Campionilor și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Trebuie să-mi analizez viitorul. Mă simt pregătit să o fac, ambiția mea este să ajung la acest nivel, însă trebuie să încep de jos. Aștept un telefon de la un director sportiv care să-mi prezinte un proiect și să aibă încredere totală în mine.



- Cristi Chivu


Clasamentul la zi din Serie A

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.