Liga 1

Oțelul - Unirea Slobozia, în runda #14 din Superliga » Echipele probabile + cele mai tari cote

FOTO: Facebook @SCOtelulGalati

Articol de David Marinescu   —  duminică, 27 octombrie 2024

Oțelul - Unirea Slobozia, duel din runda cu numărul 14 a Superligii, va fi avea loc de la ora 16:00 și va fi transmis liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Oțelul - Unirea Slobozia, live de la 16:00

Echipe probabile în Oțelul - Unirea Slobozia


Oțelul (4-3-3): I. Popescu - D. Maftei, Zivulic, Stevanovic, M. Silva - Cisotti, Lameira, Teles - Maciel, Juric, Al. Pop

Rezerve: Dur-Bozoancă, Cisse, Adăscăliței, Zhelev, I. Neagu, Duric, Tomasevic, Ancha, L. Andronache, Tănasă, S. Rus, Callo

Absenți: Chira, Bogaciuc (accidentați)

Antrenor: Dorinel Munteanu

Unirea Slobozia (4-2-3-1): Rusu – Dorobanțu, Antoche, Pospelov, Șerbănică – Coadă, Perianu – Camara, Aganovic, Afalna – Gele

Rezerve: Krell, Georgescu, Ibrian, A. Dinu, C. Toma, Lemnaru, S. Pacionel, Vlăsceanu, F. Ilie, Purece, Yusov

Absenți: Bărbuț, A. Lopez (accidentați), Medina (suspendat)

Antrenor: Adrian Mihalcea

A: Iulian Călin (Ştefăneşti)

A1: Romică Bîrdeş (Piteşti)

A2: Cosmin Vatamanu (Bucureşti)

Arbitru VAR: Sebastian Colţescu (Bucureşti)

Arbitru asistent VAR: Trandafir Cristina Mariana (Bucureşti)

Stadion: Oțelul (Galați)

Obs. arbitri: Cristian Nica (Ploieşti)


Cele mai importante informații despre Oțelul - Unirea Slobozia

  • Gălăţenii sunt fără înfrângere pe teren propriu în meciurile de clasament jucate în 2024 (nu este inclus barajul cu Universitatea Cluj), interval în care au înregistrat acasă nouă succese şi şase rezultate de egalitate.

  • Aproape 6.900 spectatori/meci este media consemnată în dreptul Oţelului după cinci jocuri disputate în campionatul curent din postura de gazdă.

  • Cele două echipe se vor întâlni pentru întâia oară în Superligă. De asemenea, un duel în premieră la nivelul principalei competiţii interne va fi şi cel dintre antrenorii Dorinel Munteanu (273 jocuri în în Superligă) şi Adrian Mihalcea (28 de partide pe prima scenă).

Ca întotdeauna, meciul care urmează e cel mai greu, cel mai important. Mă aștept la un joc consistent în fața propriilor suporteri, fiindcă vom avea un program foarte încărcat. Sunt convins că jucătorii au înțeles că trebuie să ieșim foarte bine din această perioadă cu 5 jocuri în două săptămâni.



Avem trei meciuri consecutive acasă și trebuie să fim foarte atenți cum le gestionăm, pentru că sunt un fel de reper, să vedem în ce direcție mergem. Eu sper să fie cea pe care ne-am propus-o, chiar dacă trecem printr-o perioadă foarte grea.



Slobozia este o echipă foarte imprevizibilă, au un antrenor ambițios și jucători cu o calitate individuală ridicată, care pot să surprindă orice adversar. Să nu ne așteptăm la un meci ușor. Slobozia s-a vândut foarte greu cu orice adversar cu care a jucat până acum. Dar noi trebuie să ne concentrăm și să obținem maxim din meciurile de acasă




- Dorinel Munteanu, antrenor Oțelul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.