Europa League

Mihai Stoica, prima reacție după Rangers - FCSB: „Rar mi-a fost dat să văd”

+44 Foto
Mihai Stoica, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a oferit prima reacție după eșecul suferit de campioana României pe terenul lui Rangers, scor 0-4, în etapa 3 din Europa League.

Roș-albaștrii au făcut o partidă modestă în Scoția, aspect subliniat de oficialul echipei. Greșelile individuale au reprezentat o mare problemă în viziunea lui Mihai Stoica, cel care este convins de faptul că FCSB s-a bătut singură în partida din Scoția.

Mihai Stoica, după Rangers - FCSB 4-0: „Greșeli foarte mari”

„Sunt niște meciuri precum acestea... cum încep îți dai seama că se alege praful. Era mai rău doar dacă se accidenta un jucător. Rangers e un club mare, n-a vândut nimic, dar a cumpărat de 16 milioane de euro.


Chiar am întrebat la mesele oficiale ce buget au, mi s-a zis că au 50 de milioane de euro. Ne-am bătut singuri, au fost niște erori individuale grave cum rar mi-a fost dat să văd. Scorul e mult prea mare.

Nici Rangers nu e cine știe ce, dar e 4-0. La PAOK eram puternici, la Glasgow nu mai suntem? Am avut și absențe, e foarte complicat să joci fără Șut și fără Olaru. Sunt multe cauze, dar asta nu scuză greșelile enorme.

Mai este și greșeala colosală făcută de arbitru, nu se știe niciodată cum decurgea meciul. S-a scuzat, a zis că-i pare rău, i-o părea rău, dar ne-a scos mingea din poartă. Ce frumos că a recunoscut... știi ce m-am bucurat că a recunoscut? (n.r. - ironic). Aia a fost problema, că n-a putut să intervină VAR-ul.

Am făcut greșeli foarte mari, începusem meciul exact cum terminasem prima jumătate a partidei de la Salonic. Poți să spui că n-ai acordat respect jocului când n-ai folosit un jucător față de meciul de la Salonic?


Ne-am dat goluri singuri, ca atitudine n-am ce să reproșez, au fost niște greșeli foarte mari”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

Clasamentul la zi din Europa League

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.