Liga 1

Antrenorul din Superligă admite că l-a vrut pe Budescu » Cine i-a încurcat planurile: „Acolo a căzut”

Constantin Budescu // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Mircea Rednic, 62 de ani, antrenorul celor de la UTA, dezvăluie că l-a dorit pe Constantin Budescu (35) la echipa lui. Conducătorii clubului s-au împotrivit transferului, iar „Budi” a ajuns la Gloria Buzău.

În primul meci de Superligă al zilei, UTA a învins-o pe Gloria Buzău grație autogolului semnat de bulgarul Diego Ferraresso. Un succes nu neapărat estetic, dar prețios, pentru că i-a adus pe arădeni la un singur punct sub primul loc de play-off, ocupat de FCSB.

Integralist astăzi la Gloria, Constantin Budescu nu a mai putut face diferența, așa cum reușise runda trecută, când a înscris o „dublă” contra lui Hermannstadt. După ce elevii lui au reușit să-l anihileze pe Budescu, Mircea Rednic a dezvăluit că a încercat să-l aducă la Arad pe mijlocașul ajuns la 35 de ani.

Mircea Rednic admite că l-a vrut pe Constantin Budescu la UTA: „A căzut la grupa de la club”


„Lui Budescu, în momentul în care îi lași spațiu, e periculos. Eu l-am vrut pe Budescu aici, dar a căzut la grupa de la club (n.r. - râde). Acolo nu a primit acordul. Da? Deci înseamnă că nu doar Rednic decide, ne mai și sfătuim”, a afirmat „Puriul” la conferința de presă care a urmat partidei.

Budescu a semnat cu Gloria Buzău după ce a petrecut sezonul 2023/2024 la Farul Constanța. Gloria este a șasea echipă din România pe care o reprezintă Budescu, după ce a jucat și la Petrolul, Astra, FCSB, FC Voluntari și Farul.

Costică ne-a ajutat foarte mult din vară până în iarnă. După care, ușor-ușor, lucrurile n-au mers cum ne doream și noi, și el. Pe Budescu îl ai să joace, altfel nu-l ții pe bancă. Mai trebuie să vrea să mai joace! A fost bine, i-am zis că oricând vrea, casa lui e aici. Are un prieten în mine și tot timpul rămâne loc de bună ziua.



- Gică Hagi, despre despărțirea de Budescu

În acest moment al sezonului, decarul Gloriei se poate lăuda cu 5 goluri în 14 apariții. Buzoienii ocupă locul 13 din 16 în Superligă, cu un total de 13 puncte, unul peste „lanterna roșie”, Unirea Slobozia.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.