Liga 1

Rednic le-a bătut obrazul: „Iar au apărut specialiștii”

Mircea Rednic, după UTA - Gloria 1-0

Articol de Daniel Grigore   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Mircea Rednic, 62 de ani, antrenorul celor de la UTA, le-a bătut obrazul spectatorilor nemulțumiți de evoluția elevilor lui în meciul contra Gloriei Buzău. Arădenii s-au impus la limită, 1-0, grație unui autogol.

În urma succesului de astăzi, UTA a ajuns la 18 puncte, unul sub prima echipă din zona play-off-ului, FCSB. Chiar și așa, publicul de la Arad nu este pe deplin mulțumit, exprimându-și supărările în timpul meciului cu Gloria Buzău.

Iată care au fost concluziile lui Mircea Rednic la conferința de presă, dar și cum le-a răspuns „Puriul” spectatorilor vocali.

După 1-0 cu Gloria Buzău, Mircea Rednic le-a bătut obrazul spectatorilor: „Iar au apărut specialiștii”


„Sunt mulțumit de rezultat. Ne-am propus să obținem cele 3 puncte, ținând cont de situația din clasament. Chiar dacă jocul a suferit pe alocuri, chiar dacă unii suporteri nu au avut răbdare... Sunt momente în care nu ai soluții și decât să dai mingea la adversar, mai bine rămâne în posesia noastră.

Și eu mi-aș fi dorit mai mult. Cei din față nu au oferit foarte multe soluții astăzi. Am ajuns de câteva ori în preajma careului, dar ultima pasă nu a fost ideală, am filosofat, am vrut să dăm liftate, pasate, cu interior, exterior. Nu am ales soluția simplă și am pierdut mingea.

Am avut și ocazii, ocazia mare a lui Mihai, pe care-l felicit pentru efortul mare făcut astăzi. Chiar și la Mihai, un jucător tânăr, de perspectivă, când greșea se auzeau iarăși specialiștii. Iar au apărut specialiștii. Important este că suntem la 1 punct de play-off, la două de locul 3. Nu e bine?


Și eu îmi doresc mai mult, am avut și probleme în atac. Nu am soluții. Costache e soluție de atacant, dar nu pentru jocul de acasă, ci pentru cele din deplasare, unde are spații. Am luat 3 puncte, asta ne-am propus. Câte puncte am pierdut când am făcut spectacol aici, ne-am descoperit și am primit gol?”, a afirmat Rednic în prima fază.

Mircea Rednic: „Aș vrea să aud «UTA, UTA, UTA» în momentele decisive”

„Puriul” le solicită spectatorilor care vin la meciuri să sprijine echipa și admite că resimte absența galeriei, care s-a raliat protestului pus la cale de ultrașii din România.

„Ce să facem? Mai tragi de timp. Nu e frumos să spui asta ca antrenor, dar trebuie să ne urmărim interesul. Sunt de acord, dar aș vrea să fie altfel, ca în momentele decisive, să aud «UTA, UTA, UTA», nu să aud sfaturi și fluierături. Nu e galeria, da.

Nu vreau să-i judec, este o situație decisă de aproape toate galeriile. V-am spus că avem nevoie de ei. Nu cred că au ceva cu echipa. Îmi doresc să fie alături de echipă. Au nebunia lor frumoasă, sper să se gândească bine. Important este să avem rezultate, ca echipa să-și îndeplinească obiectivul. Știți care este acesta”, a completat antrenorul alb-roșiilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.