Liga 1

Emil Săndoi și-a pus elevul în gardă: „O să stăm mai mult de vorbă”

Emil Săndoi, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Petrolul - Poli Iași 3-1. Emil Săndoi (59 de ani), tehnicianul oaspeților, a oferit prima reacție după eșecul echipei sale. Antrenorul a vorbit despre eliminarea lui Florian Kamberi (29 de ani) și a transmis că îl va băga în ședință.

Ieșenii au început bine partida de la Ploiești și au deschis scorul în minutul 20, prin Bordeianu. Petrolul a egalat prin Grozav în 25, iar momentul psihologic a venit în minutul 38, atunci când Kamberi a fost eliminat direct. În repriza a doua gazdele au mai punctat de două ori și au obținut cele trei puncte.

Emil Săndoi, după Petrolul - Poli Iași 3-1: „A fost decisiv cartonașul roșu”

Kamberi a lovit intenționat un adversar și a fost eliminat după intervenția VAR, iar Săndoi este convins că acela a fost punctul de cotitură al partidei de pe terenul Petrolului.


„E greu când iei roşu şi nu doar pentru mine, ci pentru întreaga echipă, să joci 60 de minute în 10 oameni, contra unei echipe bune, cu un public fantastic. E o greşeală inadmisibilă, ce mai poţi să spui?

N-am apucat să vorbesc cu Kamberi, că după joc toată lumea e nervoasă. O să stăm mai mult de vorbă, nu puţin.

La primul gol e o greşeală de marcaj, n-am interpretat bine faza, după care am primit gol în startul reprizei a doua, iar pe final am încercat să riscăm, dacă păstram diferenţa pe tabelă. Era dificil să rezistăm azi cu un om mai puţin.

Cred că a fost decisiv cartonașul roșu din punctul meu de vedere. Dacă nu făceam greșeli, poate reușeam și în 10 să facem față. Trebuie să recunosc că am întâlnit o echipă foarte combinativă, cu o posesie foarte bună. Partidele duse până acum le-am dus cu anumiţi jucători, am fost forţaţi să facem schimbări”, a declarat Emil Săndoi, la Prima Sport.


În urma acestui rezultat, Poli Iași este pe locul 10, cu 17 puncte după 14 meciuri. De cealaltă parte, Petrolul a urcat pe locul 2, cu 22 de puncte.

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.