Liga 1

Zeljko Kopic, așa cum nu l-ai mai văzut! Reacția nervoasă îl interzice la derby-ul cu FCSB

+16 Foto
Zeljko Kopic, criză de nervi în Hermnanstadt - Dinamo, foto: Prima Sport

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Zeljko Kopic (47 de ani), antrenorul lui Dinamo, a avut o criză de nervi în partida de la Sibiu, cu Hermannstadt. A primit cartonașul roșu din partea arbitrului Rareș Vidican, fiind la prima eliminare de când antrenează în România.

Recunoscut drept un tip calm, care nu are reacții agresive, Kopic și-a ieșit din fire, fiind nemulțumit de o fază interpretată de arbitrul Vidican.

FOTO. Zeljko Kopic, criză de nervi în Hermnanstadt - Dinamo

+16 Foto
Zeljko Kopic, criză de nervi în Hermnanstadt - Dinamo, foto: Prima Sport

Kopic a fost iritat de deciziile lui Vidican pe tot parcursul primei reprize. Prima dată, Kopic a primit cartonașul galben în minutul 26, după ce arbitrul le-a acordat o lovitură liberă sibienilor.

Ulterior, Cătălin Cîrjan (21 de ani) a luat o acțiune pe cont propriu și a fost faultat în careu de Selimovic. Inițial, Vidican nu a acordat penalty. A fost nevoie de intervenția VAR, iar „centralul” le-a dat penalty dinamoviștilor. Astrit Selmani a înscris fără probleme de la punctul cu var.

De această dată Kopic nu a protestat, însă eliminarea a venit câteva minute mai târziu. El a comentat vehement pe margine după ce a solicitat un fault la adresa lui Hakim Abdallah (26 de ani).

Vidican i-a acordat al doilea cartonaș galben, iar Kopic a fost eliminat pentru prima dată de când antrenează în România.


Vizibil iritat de decizia arbitrului, Kopic a țipat la el și a continuat să protesteze. Florentin Petre (48 de ani) l-a calmat și i-a luat locul pe banca tehnică. „Piticul” a oferit indicații până la finalul primei reprize și o va face pe toată durata partidei.

Zeljko Kopic va rata derby-ul lui Dinamo cu FCSB din Cupa României, programat miercuri, 30 octombrie, de la 21:00, pe Arena Națională.

Eliminarea? Am avut sentimentul că trebuie să reacționez. Nu am înjurat, nu am spus niciun cuvânt rău. Este decizia arbitrului, trebuie să o respect. Asta este.

Când ai o familie, faci ce simți că trebuie pentru familia ta. Asta a fost reacția mea, așa am simțit, să-mi protejez echipa. Când simt asta, fac orice e necesar.



- Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.