Stranieri

Stranierul care tocmai a semnat prelungirea până în 2028: „Acum are cel mai lung contract din echipă”

Vlad Dragomir a semnat prelungirea contractului cu Pafos // foto: Instagram @ pafosfc

Articol de Daniel Grigore   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Pafos FC a anunțat prelungirea contractului cu Vlad Dragomir până în 2028.

Mijlocașul român Vlad Dragomir, 25 de ani, urma să rămână liber de contract la finele sezonului în curs, în vara lui 2025. Pafos i-a propus o nouă înțelegere, acceptată de fotbalistul trecut prin academia lui Arsenal.

Vlad Dragomir a semnat prelungirea contractului cu Pafos: „Încântați să fim martorii excelenței lui pe teren”

Noul contract îl leagă pe Dragomir de clubul cipriot până în vara lui 2028. Pafos a anunțat înțelegerea, prezentând o serie de declarații ale președintelui Roman Dubov:


„De când a semnat cu clubul nostru în 2021, Vlad a dat dovadă de o dedicare excepțională, fiind o piesă esențială în succesul și dezvoltarea echipei. Talentul, motivația și ambiția lui se aliniază perfect cu viziunea noastră pe termen lung pentru viitorul clubului.

Acest nou contract reflectă încrederea noastră fermă în continuarea dezvoltării lui Vlad ca jucător, și încrederea noastră în capacitatea lui de a-și atinge potențialul. Suntem încântați să fim martorii excelenței lui pe teren și prezenței lui inspiratoare în afara acestuia.

Suntem nerăbdători să realizăm împreună lucruri mărețe în următorii ani. Noua înțelegere îl transformă pe Vlad în jucătorul cu cel mai lung contract la club”.

Un mijlocaș tehnic, elegant, Vlad Dragomir a semnat cu Pafos în august 2021, după 3 ani petrecuți în ligile inferioare din Italia, la Perugia, apoi la Virtus Entella.


El a fost legitimat la Arsenal între 2015 și 2018, dar nu și-a putut face loc la prima echipă a „tunarilor” și nici nu a găsit alt angajament în Anglia.

Vlad Dragomir a înscris 12 goluri în cele 110 meciuri jucate pentru Pafos, la care adăugăm și 8 pase decisive.

El nu a debutat la prima reprezentativă a României până în acest moment, deși se laudă cu prezențe la toate naționalele de juniori și tineret.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.