Liga 3

Gol de CNN marcat de Bogdan Rusu » Fostul atacant de la FCSB și-a explicat reușita magnifică de la 35 de metri: „Știți ce-mi striga unul dintre colegi?”

Bogdan Rusu / Sursă foto: Facebook@ Sport Club Municipal Ramnicu Valcea

Articol de Remus Dinu   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Bogdan Rusu, 34 de ani, fostul atacant de la FCSB, a reușit golul săptămânii în ligile inferioare din România. Vârful care evoluează în Liga 3, la SCM Râmnicu Vâlcea, a înscris o minunăție de gol în disputa de vineri cu Unirea Bascov, încheiată la egalitate, 1-1.

Ieșit din prim-planul fotbalului românesc, Bogdan Rusu a reușit unul dintre cele mai spectaculoase goluri ale carierei. Vineri, în deplasarea vâlcenilor de la Bascov, atacantul cumpărat de Becali în vara lui 2022 a deschis scorul în minutul 19 și a făcut-o cu stil, grație unei execuții fabuloase de la peste 35 de metri!

VIDEO Bogdan Rusu, gol de CNN pentru SCM Râmnicu Vâlcea! Iată „racheta” fostului atacant de la FCSB


Rusu a preluat o minge la mare depărtare de poarta argeșenilor, a avansat câțiva pași în lateral și a scos din „joben” o finalizare complet neașteptată. Fotbalistul a prins un trasor de zile mari, mingea suprinzându-l ieșit pe goalkeeper-ul Alexandru Silveanu.

Gazeta l-a contactat pe Bogdan Rusu, care și-a explicat reușita de zile mari semnată vineri: „Nici nu știu cum să explic, a fost ceva pe moment.

L-am văzut pe portar de la început că stătea destul de ieșit. Pe degajarea noastră, mingea a ajuns la mine și colegii mi-au strigat că sunt singur, iar atunci mi-am făcut preluare pe stângul și am dat la poartă, deși eram cu spatele și nu vedeam dacă portarul e ieșit sau nu.

Când am dat la poartă, unul dintre colegi îmi striga: «Nuuu!»”, a povestit amuzat Rusu.


Golul lui nu a fost de ajuns. Unirea Bascov, formație antrenată de Cosmin Năstăsie, fost jucător care a îmbrăcat mulți ani tricoul lui FC Argeș, a egalat în minutul 83, prin Mădălin Govlej.

Bogdan Rusu evoluează în Zăvoi din această vară, după ce s-a despărțit de FC Argeș la finalul sezonului trecut. „Eu sunt foarte bine din toate punctele de vedere. Am întâlnit o echipă frumoasă aici, cu niște băieți de caracter si calitate fotbalistică bună. Sper că o s-o pot ajuta anul acesta la îndeplinirea obiectivelor propuse”, spunea Rusu în august, într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.