Liga 1

Kopic zâmbește din nou: „Sunt cu adevărat satisfăcut - personalitate, calitate, pasiune. Ca o echipă de top!”

Zeljko Kopic // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Zeljko Kopic, 47 de ani, antrenorul lui Dinamo, a reacționat după victoria cu Hermannstadt, 2-0, primul succes alb-roșu din ultimele 5 etape.

După o lună și jumătate, Dinamo a câștigat din nou. „Câinii roșii” au obținut o victorie convingătoare la Sibiu, 2-0, succes care i-a urcat momentan pe locul 4 în Superligă.

Antrenorul Zeljko Kopic s-a arătat încântat de prestația elevilor lui și de progresul înregistrat de aceștia de la precedentul meci jucat la Sibiu, un usturător 0-3 în martie 2024.

Zeljko Kopic, după Hermannstadt - Dinamo: „Personalitate, calitate și pasiune”


„Cred că am avut personalitate astăzi, calitate, multă pasiune și multe trăiri pentru tricoul nostru. Sunt mândru de cum au jucat băieții. Am făcut câteva meciuri bune în deplasare, dar astăzi am jucat ca o echipă de vârf a campionatului.

Am avut multe probleme după ultima pauză a naționalelor, am suferit, și meciul ăsta a fost foarte, foarte important. Știu ce poate echipa mea, ce fotbal putem juca, dar după 4 etape fără victorie era foarte important să câștigăm astăzi. Sunt cu adevărat satisfăcut de atitudinea jucătorilor, cum au jucat în cele 90 de minute. Felicitări jucătorilor și staff-ului.

Pentru mine, cel mai greu moment de la Dinamo - și am avut multe momente grele sezonul trecut - a fost când am pierdut aici (n.r. 0-3 în play-out). În acel meci am avut parte de un sprijin uimitor din partea suporterilor, dar am jucat foarte rău. Sunt fericit că în lunile trecute de atunci am crescut mult și că am dominat meciul, am făcut un joc mai bun”, a spus Kopic după meci, la microfonul DigiSport.

Eliminarea? Am avut sentimentul că trebuie să reacționez. Nu am înjurat, nu am spus niciun cuvânt rău. Este decizia arbitrului, trebuie să o respect. Asta este.



Când ai o familie, faci ce simți că trebuie pentru familia ta. Asta a fost reacția mea, așa am simțit, să-mi protejez echipa. Când simt asta, fac orice e necesar.



- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo


Zeljko Kopic: „Măldărășanu este un antrenor de top”

Întrebat despre omologul lui, Marius Măldărășanu, în pericol de a fi demis de la Hermannstadt, Kopic a spus:

„În opinia mea, este un antrenor de top. Înainte de fiecare meci facem o analiză detaliată a adversarului. Știu cum au jucat sezonul trecut, în deplasare și acasă, cu multă presiune sus, posesie, cu spații create pentru ca fundașii laterali să centreze, și cu mulți oameni aduși în careu.

Nu pot vorbi despre ce se întâmplă acum cu echipa, dar domnul Măldărășanu are respectul meu pentru ce a reușit aici, la Hermannstadt”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.