Liga 1

„Nu suntem BĂRBAȚI!” » Face scut în fața antrenorului gata să fie demis: „Poate ne credem prea buni”

Ianis Stoica, al doilea de la stânga la dreapta // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Ianis Stoica, 21 de ani, a comentat înfrângerea suferită de Hermannstadt cu Dinamo, 0-2, în etapa cu numărul 14 a Superligii.

Ianis Stoica obișnuiește să ofere declarații spumoase la finalul partidelor. Interviul care a urmat înfrângerii cu Dinamo nu a făcut excepție.

Șeptarul sibienilor a opinat că el și colegii lui nu sunt bărbați și că ei sunt de vină pentru seria de 6 etape fără victorie, nu antrenorul Marius Măldărășanu, în pericol să fie demis.

Ianis Stoica, după Hermannstadt - Dinamo 0-2: „Nu suntem bărbați, degeaba se dă vina pe antrenor”


„Nu poate fi spus nimic. Poate ne-am crezut mai buni decât suntem. Asta este. Îmi găsesc greu cuvintele, am luat și azi două goluri. Din păcate, asta este. Am fost foarte stresat înainte de meci, să nu luăm gol, dar a scăpat fundașul de parcă era liber tot terenul și a dat gol.

Nu suntem bărbați, părerea mea. Degeaba se dă vina pe antrenor, s-ar zvoni că trebuie să se schimbe antrenorul. Este vina noastră, nu a lui Măldărășanu - domnului Măldărășanu. Noi poate ne credem prea buni. Nu știu, nu-mi găsesc explicația, dar trebuie să strângem rândurile, pentru că pierdem puncte. Dacă până de Crăciun nu ești într-o poziție bună, va fi foarte greu.

Probabil după acea victorie cu 6 goluri (n.r. - 6-2 cu Poli Iași) ne-am luat-o un pic în cap. Asta este, ăsta este fotbalul. Dacă nu-l tratezi serios, fotbalul te bate”, a spus Stoica după meci, la Prima Sport.

Ianis Stoica: „Trebuie să fac mai mult ca să ajung la echipa națională”


Întrebat despre o posibilă convocare la prima reprezentativă a României, în vederea meciurilor din luna noiembrie, șeptarul lui Hermannstadt a răspuns:

„Nu știu nimic despre asta, și sincer nu știu dacă merit sau nu. Echipa este jos și trebuie să fac mai mult, să dau pase de gol și goluri. Astăzi am încercat, dar nu am reușit. Trebuie să fac mai mult ca să ajung acolo”.

El a înscris două goluri și a oferit două pase decisive în cele 13 meciuri de campionat pe care le-a jucat în acest sezon.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.