Liga 1

Cîrjan, din nou decisiv pentru Dinamo: „Ne-am simțit ca acasă”

+10 Foto
Cătălin Cîrjan, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene   —  sâmbătă, 26 octombrie 2024

Hermannstadt - Dinamo 0-2. Cătălin Cîrjan (21 de ani) a făcut din nou o partidă solidă și a contribuit la victoria „câinilor” de la Sibiu. Acesta a oferit prima reacție după acest succes.

Dinamo a obținut primul succes în deplasare din acest sezon, iar Cîrjan a contribuit din plin la primul gol. A fost faultat de Selimovic în careu, iar Astrit Selmani a transformat lovitura de la 11 metri.

Cătălin Cîrjan, după Hermannstadt - Dinamo 0-2: „Am fost foarte dezamăgiți după meciul cu FCSB”

Cîrjan a explicat la flash-interviu faptul că jucătorii au fost extrem de supărați după derby-ul cu FCSB și a menționat că s-au simțit la Sibiu ca acasă, ținând cont de faptul că au fost încurajați de mii de suporteri.


„Mă simt foarte bine la Dinamo, suntem o echipă foarte bună, echipa mă pune în valoare. Jucăm un fotbal frumos și trebuie să-mi arăt și eu valoarea pe teren. Am controlat jocul, mi-a plăcut totul. Am ieșit la joc în repriza a doua și a venit și golul 2.

Am avut patru meciuri la rând în care nu am câștigat. Astăzi suntem fericiți, ne doream foarte mult să câștigăm în deplasare. Aveam un trac, dar suntem sus acolo. Am fost foarte dezamăgiți după meciul din campionat cu FCSB. Am analizat, suntem încrezători și vrem să luăm cele trei puncte în Cupa României.

Cupa este o competiție importantă pentru noi, vrem să-i răsplătim pe fani pentru că sunt minunați. Ne-am simțit ca acasă și le mulțumim pentru asta”, a declarat Cîrjan, la Prima Sport.

Cîrjan a fost lăudat și de Mihai Stoica: „A fost meciul lui Cîrjan. A scos un penalty și a pasat decisiv la golul de 2-0. Are cifre foarte bune la Dinamo. Ca să vezi cât de mult contează mediul și cum te integrezi la o echipă”.


Sunt foarte fericit pentru că am dat primul gol pentru Dinamo. Sunt mândru de mine și de echipă. Acum suntem concentrați doar pe meciul cu FCSB din Cupa României. Astăzi am încercat să dăm tot ce putem, ce a fost cu FCSB a trecut. Nu ne mai gândim la acel meci, trebuie să ne gândim doar la cel din Cupă.

Suporterii lui Dinamo joacă un rol important pentru noi. Oriunde jucăm sunt alături de noi. Nu ne-am dorit decât să-i facem fericiți.



Cred că suntem pregătiți să-i înfruntăm din nou pe cei de la FCSB. E un meci diferit, sper să ne bucurăm suporterii.



- Kennedy Boateng, autorul golului 2 al lui Dinamo

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din Hermannstadt - Dinamo

+10 Foto
Roș-albii au izbutit o victorie mare la Sibiu / Sursă foto: Facebook@ Dinamo București

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.