Liga 1

FCSB - Rapid, derby pe Arena Națională » Echipele probabile

FCSB - Rapid, fierbe Arena Națională » Cum arată echipele probabile de start

Articol de Cezar Titor   —  duminică, 27 octombrie 2024

FCSB - Rapid, derby-ul orgoliilor din runda cu numărul 14 a Superligii, va avea loc în această seară, de la ora 21:00, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și la televizor pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

FCSB - Rapid, live de la 21:00

FCSB - Rapid, echipele de start probabile:


FCSB (4-3-3): Târnovanu - Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Miculescu, Șut, Olaru - Băluță, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Rezerve: Vlad, Pantea, Panțîru, Chiricheș, M.Popescu, Ștefănescu, Edjouma, Alhassan, Phelipe, Musi, Popa, Baeten

Absenți: Daniel Bîrligea (suspendat)

Antrenor: Elias Charalambous

Rapid (3-4-3): Siegrist - Manea, Ignat, Pașcanu - Onea, Grameni, Christensen, Borza- Dobre, Boupendza, Petrila

Rezerve: Aioani, Braun, Hasani, Gojkovic, Emmers, Burmaz, Pop, N'Jie, Micovschi, Kait

Absenți: Jakub Hromada (suspendat), Cristi Săpunaru (accidentat)

Antrenor: Marius Șumudică

Arbitru: Istvan Kovacs

Asistenți: Mihai Marica și Ferencz Tunyiogi

Arbitru VAR: Cătălin Popa

Asistent VAR: Andrei Constantinescu

Rezervă: Cristian Moldoveanu

Observator: Augustus Constantin

Elias Charalambous: „Nu facem nimic diferit înaintea unor astfel de partide”


Va fi un alt joc cu Rapid, aceste partide sunt interesante, mai ales pentru suporteri. Va fi un meci dificil, dar mergem să-l câștIgăm. Jucătorii sunt gata să dea tot pentru cele 3 puncte, avem mare nevoie de ele. După o înfrânger, vrei să îți revii, avem ocazia de a face asta acum.



Nu trebuie să uităm ce facem în campionat, știu că întrebările voastre au tentă negativă, dar trebuie să ne concentrăm pe pozitiv. Parcursul nostru recent din campionat ne este favorabil. Bîrligea este suspendat, dar avem multe soluții, mulți jucători disponibili.



Florin Tănase va fi apt de joc și vom alinia garnitura de start optimă. Nu voi spune acum cine joacă, veți vedea mâine. Ne cunoaștem foarte bine adversarii, studiem și preparăm meciurile din timp. Avem ultimul antrenament azi, vom pune la punct și ultimele instrucțiuni de ordin stactic. Pregătim meciurile la fel, indiferent împotriva cui jucăm. Nu facem nimic diferit.




- Elias Charalambous, antrenor FCSB

Șumudică este precaut: „Nu cred că meciul cu Rangers este elocvent”

Nu știu cât va cântări deznodământul partidei cu Rangers. Va fi un derby, cu siguranță se vor motiva. Sunt o echipă bună, campioana țării. Ați văzut la ce nivel joacă, au ajuns în grupe. Nu mă așteptam la un asemenea scor, să piardă de o astfel de manieră.



Nu știu dacă e un meci elocvent, le-au lipsit mulți titulari. Cu siguranță vor avea altă față duminică. Sunt ferm convins că vor schimba, cu siguranță vor apărea jucători noi, trebuie să fim pregătiți. Încă nu am realizat nimic. Am câștigat un joc, dar dacă nu legăm mai multe rezultate bune, se uită foarte repede. Hromada este suspendat. Săpunaru și Kait, indisponibili.



Nu consider un avantaj faptul că am câștigat în ultimele meciuri. Rapid a bătut 4-0, apoi nu a mai câștigat niciun meci. Pierzând meciul de ieri de o astfel de manieră, cu siguranță se vor monta foarte bine. Joacă în fața suporterilor, vor să șteargă cu buretele acest insucces.




- Marius Șumudică, antrenor Rapid

721zile au trecut de la ultimul succes al roș-albaștrilor: 3-1 pe 6 noiembrie 2022 (Cordea, Compagno, Oct.Popescu / Dugandzic - penalty)

9eșecuri în 16 partide are Marius Șumudică cu FCSB, din postura de tehnician. În rest, 6 victorii (5 cu Astra, 1 cu FC Vaslui) și o singură remiză

5victorii în ultimele 6 partide directe are Rapid cu FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.