Campionate

Kylian Mbappe, desființat în AS » Ce note au primit jucătorii lui Carlo Ancelotti

+22 Foto
Kylian Mbappe a rămas cu mâna golă la primul său El Clasico / Foto: GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu   —  duminică, 27 octombrie 2024

Real Madrid a pierdut la scor, 0-4, derby-ul cu FC Barcelona chiar pe „Santiago Bernabeu”.

Umilința suferită de Real Madrid în fața Barcelonei a fost „sancționată” dur de presa din capitala Spaniei. Chiar dacă, de regulă, cotidienele Marca și As sunt apropiate grupării blanca, de data aceasta, reporterii celor două publicații au pus tunurile pe jucătorii lui Carlo Ancelotti.

AS despre Kylian Mbappe: „Barça l-a lăsat în ofsaid, la propriu”

Cel mai „vânat” a fost Kylian Mbappe, aflat la primul lui El Clasico de la transferul la Real Madrid. „Barça l-a lăsat în ofsaid, la propriu. Din nou, și din nou, și din nou, și din nou, și din nou. A apucat să sărbătorească un gol, după o pasă excelentă a lui Lucas, dar i-a fost refuzat de câțiva centimetri. Încă unul în repriza a doua. Au fost singurele șuturi care au găsit poarta.


De trei ori a ratat ocazii clare, unu la unu, genul de ocazii pe care ar trebui să le marcheze. Primul său Clasico s-a încheiat într-un coșmar. De la 31 octombrie la 26 octombrie. Halloween-ul a venit cu câteva zile mai devreme pentru francez”, l-a încondeiat AS, care nu i-a dat calificativ, ci a tras o linie în dreptul său! Altfel spus „nu și-a meritat banii” pentru ceea ce a arătat sâmbătă seară.

Șapte jucători de la Real Madrid au fost notați cu linie!

Linie au „primit” și alți șase dintre coechipierii francezului: Lunin, Mendy, Militao, Rudiger, Tchouameni și Valverde. Cea mai mare notă la Real a fost un as și au luat-o patru jucători: Lucas Vasquez, Jude Bellingham, Eduardo Camavinga și Vinicius jr.

Și Marca i-a dat tot o linie lui Mbappe. La fel ca apărătorilor Militao, Rudiger Mendy și mijlocașului Tchouameni. În schimb, cotidianul madrilen a fost mai generos cu Lunin, Lucas Vasquez, Modric, Valverde, Camavinga, Bellingham și Vinicius, notați cu câte o stea.


GALERIE FOTO. Mbappe a fost și ținta ironiilor pe internet: cele mai tari imagini

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.