Campionate

Ironia supremă » Ce a apărut pe contul oficial al celor de la Barcelona, imediat după triumful din El Clasico

+22 Foto
Jucătorii d ela FC Barcelona, sărbătorind cu Real Madrid/ FOTO Imago Images

Articol de Adrian Duţă   —  duminică, 27 octombrie 2024

Barcelona i-a dat șah-mat lui Real Madrid și după încheierea meciului câștigat cu 4-0 pe „Santiago Bernabeu”. O postare a clubului catalan „a făcut valuri” printre suporteri.

Clubul blaugrana a ironizat numărul de poziții de ofsaid în care au fost surprinși jucătorii lui Real Madrid pe parcursul El Clasico, dar și faptul că Flick l-a subordonat tactic pe Ancelotti. Barcelona a respectat tactica adoptată cu Bayern, când a câștigat cu 4-1 în Champions League.

Linia a defensivă a Barcelonei a stat foarte sus, astfel că a lăsat mult spațiu în spate. Dar jucătorii lui Flick, parcă legați cu ață unul de celălalt, au făcut perfect pasul la ofsaid.

Astfel, jucătorii lui Real Madrid au fost surprinși de 12 ori în ofsaid pe parcursul meciului. Numai Mbappe a fost surprins de 8 ori în afara jocului.


Barcelona, postare virală prin care a ironizat-o pe Real Madrid

În acest context, Barcelona și-a ironizat rivala pe rețelele de socializare. Pe contul de X al catalanilor apare o fotografie cu asistentul cu fanionul ridicat, iar în plan îndepărtat sunt Carlo Ancelotti, antrenorul Realului, și Hansi Flick, antrenorul Barcelonei.

În imagine postată, Ancelotti apare în fața lui Flick. Iar asistentul, care are fanionul ridicat, a fost încadrat în aceeași poză, părând că semnalizează ofsaid și în rândul tehnicienilor.

„Ofsaid, nu contează când citești asta”, este mesajul postat de Barcelona pe contul de X al clubului.


FOTO: X@Barcelona

GALERIE FOTO. Cele mai tari glume după Real Madrid - Barcelona 0-4

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.