Campionate

Uluitor! De câte ori a fost prins în ofsaid Kylian Mbappe de apărarea Barcelonei

Kyalian Mbappe/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă   —  duminică, 27 octombrie 2024

Kylian Mbappe (25 de ani), atacantul lui Real Madrid, a debutat în El Clasico # În primul lui duel cu Barcelona din postura de jucător al madrilenilor, a fost subordonat de apărarea adversă # Catalanii au câștigat cu 4-0 pe „Santiago Bernebeu” și au 6 puncte avans în La Liga față de marea rivală.

Tactica aplicată de Hansi Flick la Barcelona a fost perfectă. Jucătorii catalani nu au greșit atunci când au făcut pasul în bloc la ofsaid, iar Mbappe a fost surprins de 8 ori în afara jocului, potrivit StatMuseFC.

Kylian Mbappe, prins de 8 ori în ofsaid cu Barcelona

Mbappe a și reușit să marcheze în poarta lui Inaki Pena, dar reușita lui a fost anulată pentru ofsaid, după analiza VAR.


Toți jucătorii lui Real Madrid au fost surprinși în ofsaid de 12 ori în El Clasico, deci două treimi din acest număr au fost înregistrate de Mbappe.

Kylian Mbappe, două statistici dezastruoase în El Clasico

Trecut atacant alături de Vinicius pe foaia de joc, Mbappe a fost pe tot terenul în jumătate adversă, potrivit Sports Base, care a urmărit toate mișcările francezului. Kylian nu a fost însă cu nimic decisiv, ratând ocazii mari înainte ca scorul să ia proporții.

Acesta a avut și două procentaje dezastruoase, la dueluri și la driblinguri reușite. În atac, a câștigat doar două dueluri din 7 și a avut un procentaj de 29% de reușită. La capitolul dribling stă și mai rău, i-a ieșit doar unul din 4 încercate, având un procentaj de reușită de 25%.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.