Campionate

Parma - Empoli 1-1 » „Cruciații” nu mai știu să câștige! Man schimbat la pauză, Mihăilă a primit doar 10 minute

+7 Foto
Dennis Man, în acțiune în Parma - Empoli // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore   —  duminică, 27 octombrie 2024

Cu Dennis Man titular și schimbat la pauză, iar Valentin Mihăilă aruncat în luptă în minutul 84, Parma a remizat pe teren propriu cu Empoli, scor 1-1.

Fără succes din etapa 2, Parma a primit astăzi vizita uneia dintre cele mai redutabile echipe de deplasare din Italia.

Doar unul dintre cei doi români ai Parmei și-a făcut loc în primul „11”. Este vorba despre Dennis Man, al cărei prestație a fost ștearsă.

Unica reușită a primei părți a fost un autogol semnat de Woyo Coulibaly în minutul 35. A fost o intervenție nefericită a francezului, care a deviat în propria poartă balonul centrat pe 6 metri de Gyasi.


Dennis Man schimbat la pauză, Mihăilă a primit doar 10 minute în Parma - Empoli

Timid în atac, fără raidurile cu care a obișnuit în acest sezon, Dennis Man a fost lăsat la cabine între reprize, cu Charpentier luându-i locul.

Înlocuitorul lui Man a egalat pentru Parma în minutul 80, cu un șut expediat de la aproximativ 15 metri de poartă. La doar două minute distanță, gazdele au avut șansa victoriei, când Pontus Almqvist a fost doborât în careul advers de portarul lui Empoli.

Bonny a confiscat balonul, dar a ales o execuție superficială și a lovit bara transversală!


Până la final a intrat și Valentin Mihăilă, care a luftat în momentul în care se pregătea să finalizeze singura acțiune periculoasă în care a fost implicat.

Ratarea lui Bonny s-a dovedit costisitoare. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, iar „cruciații” ar putea încheia etapa pe loc retrogradabil, în caz că Genoa o va învinge astăzi pe Lazio.

FINAL » Parma - Empoli 1-1

Parma - Empoli, echipe de start:

  • PARMA (4-2-3-1): Suzuki - Coulibaly, Delprato, Balogh, Valeri - Bernabe, Sohm - Man, Hernani, Cancellieri - Bonny

  • EMPOLI (3-1-4-2): Vasquez - Goglichidze, Ismajili, Viti - Grassi - Gyasi, Anjorin, Fazzini, Pezzella - Solbakken, Colombo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.