Campionate

Real Madrid TV schimbă placa » Pe cine a pus „tunurile” la finalul El Clasico

Jucătorii Realului, și nu arbitrii, au fost „clienții” Real Madrid TV după El Clasico / Foto: GettyImages

Articol de Aurelian Botezatu   —  duminică, 27 octombrie 2024

Real Madrid a pierdut la scor, 0-4, derby-ul cu FC Barcelona, după o primă repriză albă.

Eșecul drastic suferit de Real Madrid în fața Barcelonei i-a obligat pe jurnaliștii de la Real Madrid TV să schimbe tematica emisiunii pe care o realizează după fiecare meci al echipei blanca. Specializați în a critica arbitrajele potrivnice campioanei Europei, ei n-au avut ce-i reproșa de data aceasta „centralului” Sánchez Martínez. Așa că s-au luat de jucătorii lui Carlo Ancelotti.

Real Madrid TV, altfel: „Nu poți obiecta la nimic. Victoria este de necontestat”

„Suporterii madrileni ar trebui să fie mulțumiți de prima repriză, dar pe bună dreptate sunt supărați de performanța echipei lor” - așa și-a început Real Madrid TV analiza El Clasico, sâmbătă seară. „Două reprize foarte diferite. Nu poți obiecta la nimic.


Lewandowski a valorificat primele două situații pe care le-a avut Barcelona și, de acolo, a fost o loterie. Diferența s-a făcut, practic, la eficacitate. Madridul a fost mai bun în prima repriză, Barcelona în cea de-a doua.

În prima, Real ar fi putut avea 3-0, dar nu a omorât jocul. A avut ocazii foarte clare și nu a marcat niciuna, iar Barcelona le-a marcat aproape pe toate. Victoria este de necontestat”.

Real Madrid TV: „Zero agresiune, zero atitudine”

Apoi, analiza celor de la Real Madrid TV a devenit mai contondentă. „Este o pedeapsă pentru Real Madrid. Scorul este foarte mare. O înfrângere foarte grea. Repriza a doua a fost oribilă, au jucat ce și-a dorit Barcelona. Zero agresiune, zero atitudine”, s-a comentat în studio.


Kylian Mbappé, care a ratat două ocazii clare împotriva lui Iñaki Peña și a fost prins de opt ori în ofsaid, a fost considerat marele vinovat: „Două goluri anulate pentru ofsaid. Practic de o unghie, de câțiva milimetri.

Lewandowski a marcat mai mult decât el cu mai puține ocazii. Lui și Vinicius le-a lipsit puțină concentrare pentru a evita ofsaidul”.

GALERIE FOTO. Cele mai tari glume și ironii apărute după Real Madrid - Barcelona

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.