Campionate

Crystal Palace - Tottenham, duel londonez în etapa a 9-a din Premier League » Gazdele au deschis scorul după o greșeală comisă de Van de Ven, rivalul pe post al lui Drăgușin

Articol de Dragoș Petrescu   —  duminică, 27 octombrie 2024

Crystal Palace și Tottenham Hotspur, formațiile pregătite de Oliver Glasner și Ange Postecoglou, se întâlnesc ACUM pe Selhurst Park, într-o dispută a etapei cu numărul 9 din Premier League. Partida a început la ora 16:00, poate fi urmărită liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe PrimaSport 3.

LIVE » Crystal Palace - Tottenham 1-0

  • A marcat: J. Mateta (31')
  • În minutul 49, Eberechi Eze a reușit să înscrie, însă reușita atacantului englez a fost anulată de către arbitrii din camera VAR pentru ofsaid.
  • Click AICI pentru statistici

Crystal Palace - Tottenham » Echipele de start:

Crystal Palace (3-4-3): Henderson - Lacroix, Chalobah, Guehi (cpt.) - Munoz, Wharton, Lerma, Mitchell - I. Sarr, Mateta, Eze

Rezerve: Turner - Agbinone, Clyne, Hughes, Kamada, Kporha, Nketiah, Schlupp, Ward

Antrenor: Oliver Glasner

Tottenham (4-3-3): Vicario - Porro, Romero (cpt.), Van de Ven, Udogie - Bissouma, Maddison, Kulusevski - Johnson, Solanke, Moore

Rezerve: Forster - Bentancur, Bergvall, Davies, Drăgușin, Gray, Richarlison, P.M. Sarr, Werner

Antrenor: Ange Postecoglou

Stadion: Selhurst Park (Londra)

Arbitru: Darren Bond


Informații dinaintea partidei Crystal Palace - Tottenham

Trupa lui Oliver Glasner nu a reușit să înregistreze nicio victorie în actuala stagiune, iar astfel, cu doar 3 puncte acumulate după primele 8 etape, „vulturii” ocupă locul 18 în Premier League, prima poziție care duce în eșalonul secund.

Partida de astăzi, împotriva celor de la Spurs, vine după trei înfrângeri consecutive la limită suferite de Palace în campionat, 1-2 cu Everton pe Goodison Park, 0-1 cu Liverpool pe teren propriu și 0-1 cu Nottingham în deplasare.

Principala problemă pe care o au cei de la Crystal Palace în acest debut de sezon este în compartimentul ofensiv, „vulturii” având cel mai slab atac din campionatul englez, cu doar 5 reușite după primele 8 jocuri.

Mai mult decât atât, în ultimul duel, disputat împotriva „pădurarilor”, elevii lui Oli Glasner și-au creat 20 de ocazii de a marca, au expediat șapte șuturi pe spațiul porții lui Nottingham, dar s-au întors fără niciun punct la Londra.

Tottenham se află în căutarea constanței rezultatelor

Formația pregătită de australianul Ange Postecoglou a avut câteva meciuri în care a arătat un joc consistent, precum partida cu West Ham United din runda precedentă (câștigată cu 4-1 pe teren propriu) sau duelul cu Manchester United de pe Old Trafford din urmă cu o lună (câștigat cu 3-0).

Cu toate acestea, echipa pentru care evoluează Radu Drăgușin a cunoscut și reversul medaliei, chiar în ultima deplasare, când a pierdut cu 2-3 în fața lui Brighton, după ce a condus cu 2-0 la pauză.

Astfel, după primele 8 etape, Tottenham ocupă poziția a 8-a în Premier League, având 13 puncte, cu 4 mai puține decât Arsenal, ocupanta locului 4.

Radu Drăgușin, integralist in victoria lui Spurs din Europa League

La mijlocul săptămânii, Tottenham s-a impus pe teren propriu în fața olandezilor de la AZ Alkmaar în Europa League, scor 1-0, într-un meci în care mai mulți titulari au fost menajați de către Postecoglou.

Astfel, Radu Drăgușin a primit șansa de a-și reface imaginea, pătată la precedenta partidă disputată în Europa League de Spurs în care fundașul român a jucat titular, acesta fiind eliminat după doar 8 minute de joc.

Presa britanică a observat o evoluție în prestația lui Drăgușin față de meciul cu Qarabag, însă tot nu sunt mulțumiți 100% de jocul său.

A jucat mult mai bine decât ultima oară, împotriva lui Qarabag, deși acest lucru nu spune multe. A părut calm până în minutul 57, când a avut o ezitare și AZ a avut o ocazie de gol”, au transmis jurnaliștii britanici.

Clasament Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.