Campionate

Șarpele înghite zebra! Grafică spectaculoasă înainte de Inter - Juventus

Grafică spectaculoasă înainte de Inter - Juventus // sursă foto: Facebook @ Inter

Articol de Daniel Grigore   —  duminică, 27 octombrie 2024

Cei de la Inter au pregătit o grafică senzațională în așteptarea derby-ului cu Juventus, programat în această seară, de la ora 19:00, în etapa 9 din Serie A.

Ziua de duminică propune câteva derby-uri răsunătoare în fotbalul european: Arsenal și Liverpool se vor înfrunta la vârful Premier League (ora 18:30), Inter și Juventus vor da piept de la 19:00, Marseille - PSG va încheia seara-spectacol cu duelul programat la ora 21:45.

Inter - Juventus este, fără îndoială, capul de afiș al rundei din Serie A. Cele două formații sunt vecine de clasament, despărțite de numai un punct, cu milanezii pe locul 2 și „Bătrâna Doamnă” o poziție mai jos.

Șarpele înghite zebra! Grafică spectaculoasă înainte de Inter - Juventus


În așteptarea meciului, Inter a pregătit o grafică spectaculoasă, care înfățișează un șarpe uriaș, față în față cu o zebră care pare victimă sigură. Acțiunea se petrece în Galeria Vittorio Emanuele al II-lea, unul dintre reperele istorice ale orașului Milano.

sursă foto: Facebook @ Inter

Mascota oficială a lui Juve este o zebră, un animal reprezentat pe fostele sigle ale clubului. Culorile oficiale ale echipei sunt alb și negru, cu dungile de pe tricouri amintind de cele ale zebrelor.

De cealaltă parte, Inter se identifică cu șarpele, unul dintre supanumele clubului fiind „Il Biscione”. În traducere „marele șarpe de casă”, acesta este un simbol istoric al orașului. În heraldică, sigla înfățișează un șarpe divin care înșfacă un copil.


Referitor la meciul din această seară, Inter are avantajul formei de moment, cu 3 victorii în ultimele 3 runde. Și Juventus stă bine, cu 7 puncte în ultimele 3 etape. De altfel, sub comanda lui Thiago Motta, bianconerii au încasat un singur gol în acest sezon, la 1-1 cu Cagliari.

Inter a câștigat ultimele două partide jucate acasă cu Juventus, de fiecare dată cu scorul de 1-0. În martie 2023, „Bătrâna Doamnă” a câștigat pe San Siro cu același scor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.