Liga 1

OUT din lotul Rapidului în ziua meciului cu FCSB! Decizia luată de Șumudică

Marius Șumudică/ foto: GSP

Articol de Adrian Duţă, Carmen Dumitru   —  duminică, 27 octombrie 2024

Marius Șumudică nu l-a inclus pe Timotej Jambor (21 de ani) în lotul Rapidului pentru meciul cu FCSB, care va avea loc de la ora 21:00.

  • FCSB - Rapid se va juca pe Arena Națională și va fi liveTEXT pe GSP.ro, cu informații în timp real de la stadion. Partida va fi la TV pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

În ziua meciului cu FCSB, Rapid a anunțat lotul cu care va aborda partida. Iar atacantul central Timotej Jambor a fost lăsat în afara listei, la fel ca etapa trecută, când giuleștenii au câștigat cu Farul, scor 5-0.

Jambor, out din lotul Rapidului pentru meciul cu FCSB


Jambor, internațional slovac U21, a fost transferat de la Rapid pentru 1 milion de euro în vară, de la Zilina. Nu s-a impus în Giulești, iar în 10 meciuri jucate nu a marcat deloc și a dat doar un assist în Superliga.

De la legitimarea lui Aaron Boupendza, acesta a fost scos din calcul de către Șumudică. Jambor a fost lăsat în afara lotului și etapa trecută, fiind preferați ca atacanți centrali Boupendza și Burmaz. Primul a jucat 90 de minute chiar la debut.

Jambor, considerat un posibil înlocuitor pentru Rrahmani, nu s-a impus în Giulești până acum. Are 355 de minute în 10 meciuri de Superliga, o medie de 35,5 per partidă.

Însă slovacul pare că a pierdut lupta cu Burmaz, Boupendza fiind considerat acum principalul „vârf” al giuleștenilor. Aaron a fost adus la recomandarea lui Marius Șumudică.


Jambor a fost titular o dată sub comanda lui Șumudică, în meciul cu Botoșani, scor 0-2. După acea partidă, nu a mai făcut parte din lot.

Ce a declarat Marius Șumudică despre Jambor

Întrebat despre Jambor la conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB, Marius Șumudică a declarat că nu a luat în calcul ca slovacul să plece în iarnă de la echipă.

Jambor este la antrenament, voi alcătui lotul astăzi după antrenament și îl voi prezenta directorului sportiv. Nu m-am gândit nicio secundă să plece Jambor.



- Marius Șumudică, înainte de FCSB - Rapid

Lotul Rapidului pentru meciul cu FCSB

Echipe probabile la FCSB - Rapid

FCSB: Târnovanu - Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Miculescu, Șut, Olaru - Băluță, Fl. Tănase, Oct. Popescu

Rezerve: Vlad, Pantea, Panțîru, Chiricheș, M. Popescu, Ștefănescu, Edjouma, Alhassan, Phelipe, Musi, Popa, Baeten

Absenți: Daniel Bîrligea (suspendat)

Antrenor: Elias Charalambous

Rapid: Siegrist – Cr. Manea, Ignat, Pașcanu – Onea, Kait, Christensen, Borza – Njie, Boupendza, Petrila

Rezerve: Aioani, Braun, Hasani, Gojkovic, Emmers, Burmaz, Pop, Dobre, Micovschi, Grameni

Absenți: Jakub Hromada (suspendat), Cristi Săpunaru (accidentat)

Antrenor: Marius Șumudică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.