Campionate

Scandal cu Denis Drăguș la Trabzon! Coechipierii s-au luat de el, Guneș anunță măsuri

Denis Drăguș/ foto Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu   —  duminică, 27 octombrie 2024

Trabzonspor a pierdut cu 2-1 meciul susținut la Goztepe, sâmbătă, deși a avut superioritate numerică din minutul 28.

A fost o sâmbătă neagră pentru Trabzonspor și pentru Denis Drăguș în Superlig. Cu atacantul român în primul unsprezece, oaspeții au avut superioritate numerică din minutul 28 până la finalul partidei.

Dar n-au reușit să profite. Și au pierdut în prelungiri (90+2), după ce reușiseră să egaleze în minutul 64, prin Banza, scorul deschis de amfitrioni (Solet, 60).

Ziaristul Ulaș Özdemir: „Jucătorii au manifestat și reacții dure față de Drăguș”


Drăguș nici n-a mai prins pe teren evenimentele petrecute în repriza secundă. Urmare a unei evoluții foarte slabe, antrenorul Șenol Guneș l-a înlocuit la pauză. Iar potrivit unui jurnalist din Trabzon, Ulaș Özdemir, după meci a fost implicat într-o ceartă în vestiar!

„Un jucător nu poate fi atât de slab. S-a discutat mult în vestiar despre Drăguș. Între jucători și Drăguș. Jucătorii au manifestat și reacții dure față de Drăguș. Aceasta este informația pe care am primit-o”, a fost citat Özdemir de publicația „61Saat”.

Șenol Guneș, la rându-i, a anunțat în conferința de presă ce a urmat că are de gând să ia măsuri: „Există deja o situație negativă, s-ar putea să fie nevoie să luăm niște decizii pentru a o rezolva chiar acum, ne putem gândi la asta”.

Șenol Guneș: „Simt o anume neputință. Avem nevoie de-o nouă emoție”


Guneș s-a declarat foarte dezamăgit de neputința dovedită de echipa sa în ofensivă. „Pentru mine este o dezamăgire uriaşă. Să-mi pară rău sau să ne cerem scuze nu este suficient.

Am făcut 3 schimbări în repriza secundă, din cauza dificultății de a ajunge la poartă deși aveam superioritate numerică. Adversarii ne-au atacat în fiecare poziție, au vrut mai mult.

Apoi, în ciuda faptului că eram mai mulți, am primit două goluri pentru că am pierdut multe mingi, nu am putut răspunde deloc la presiunea adversarului. Avem nevoie de-o nouă emoție. Sunt trist, dar și supărat. Simt o anume neputință”, a declarat tehnicianul turc.

Senol Guneș și-a propus să se ocupe personal de „recuperarea” lui Denis Drăguș

După ce stătuse de vorbă și cu selecționerul României, Mircea Lucescu, Guneș își făcuse un obiectiv personal din a-l pune pe picioare pe Denis Drăguș, a cărui criză de formă s-a prelungit nepermis în opinia antrenorului.

După transferul de la Standard Liege, în vară, tricolorul n-a marcat decât un singur gol pentru Trabzonspor, în preliminariile Europa League. Iar în majoritatea partidelor a dezamăgit crunt, ca la Goztepe.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.