Liga 1

Înainte de Farul - Craiova, Gică Hagi anunță o pierdere grea: „Stă 3-4 luni. Mai sunt și alte probleme”

+50 Foto
Gică Hagi

Articol de Ionuţ Coman, Daniel Grigore   —  duminică, 27 octombrie 2024

Gică Hagi, 59 de ani, antrenorul-acționar de la Farul Constanța, a prefațat partida cu Universitatea Craiova, programată luni, la ora 21:00, dezvăluind că Dragoș Nedelcu ar urma să absenteze „3-4 luni” după accidentarea din meciul cu Rapid (0-5).

Luni seara, în epilogul etapei 14 din Superligă, se vor înfrunta două echipe rănite. Farul, campioana din 2023, nu a mai câștigat de 3 etape și are un singur punct peste Unirea Slobozia, ultima clasată din Superligă.

Nici Universitatea Craiova nu traversează o perioadă excelentă, oltenii având un singur succes în ultimele 7 etape.

Gică Hagi, care vine după un 0-5 cu Rapid, a prefațat partida contra alb-albaștrilor.


Gică Hagi strânge rândurile: „Am vorbit cu băieții, trebuie să câștigăm!”

„Suntem conștienți că nu suntem într-un moment foarte bun, de asta trebuie să fim mult mai conectați și mai atenți la tot ce facem. Avem nevoie să vină victoriile. Nimic nu este simplu în fotbal, sunt și momente din astea.

Am vorbit cu băieții, am discutat, credem că am făcut o treabă bună săptămâna asta și trebuie să schimbăm lucrurile, să încercăm să câștigăm. Campionatul este lung, drumul este lung, dar trebuie să fim mult mai eficienți, pragmatici, atenți la tot, atât ofensiv cât și defensiv.

Întâlnim o echipă foarte talentată, foarte bună, cu un lot foarte bun, care știe fotbal. Sperăm ca noi să jucăm foarte bine, să-i desfacem, să plimbăm mingea, să stăm foarte bine și defensiv, pentru că este o echipă foarte tehnică și destul de verticală. Trebuie să avem grijă la aspectul ăsta.


Trebuie să forțăm, trebuie schimbate multe lucruri pentru a veni victoria. Fiecare să dea tot ce are mai bun, cu încredere, convingere și curaj. Lotul de acum a făcut destul de multe performanțe și cred că putem reuși în continuare”, a spus Hagi la conferința de presă.

Ce jucători îi vor lipsi lui Gică Hagi în Farul - Universitatea Craiova

El a enumerat fotbaliștii pe care nu-i va avea la dispoziție contra oltenilor:

„Din păcate, față de meciul cu Rapid, în afară de Larie și Cojocaru, l-am pierdut și pe Țîru, iar Dănuleasă e suspendat. Țîru, Ciobanu, mai sunt și alte probleme, dar sperăm ca la ora meciului să fie bine. Și Nedelcu, da.

La Nedelcu este o accidentare gravă, va sta minimum 3-4 luni din ce informații am primit. Are ceva la genunchi, l-am pierdut și pe el. Țîru are o contuzie puternică, mai durează 4-5 zile până își va reveni”.

În schimb, „Riva (n.r. - Rivaldinho) și Iancu au revenit, Riva cu antrenamente în plus”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.