Stranieri

Dennis Man, „corijent” în Parma - Empoli! Italienii nu l-au menajat, după ce a fost schimbat la pauză: „O fantomă”

+7 Foto
Dennis Man, în stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore   —  duminică, 27 octombrie 2024

Dennis Man, 26 de ani, a jucat doar 45 de minute în Parma - Empoli 1-1, fiind înlocuit între reprize, când oaspeții conduceau cu 1-0.

Dennis Man a început fulminant sezonul de Serie A, dar a lăsat de dorit în ultimele două etape de campionat. Românul nu s-a remarcat runda trecută, la 1-1 cu Como, meci în care a jucat puțin peste 35 de minute.

Astăzi, contra celor de la Empoli, Man și-a făcut loc în primul „11”, dar nu a mai intrat pe teren și în partea secundă, fiind înlocuit între reprize de Charpentier, cel care avea să egaleze pentru formația gialloblu.

Ce scriu italienii și ce note i-au dat lui Dennis Man, schimbat la pauză în Parma - Empoli


Cu benzi kinesiologice pe piciorul stâng, pe partea posterioară a coapsei, Man nu s-a angrenat în multe acțiuni individuale și a fost notat pe măsură de jurnaliștii italieni.

De exemplu, cei de la ParmaLive i-au acordat nota 5. Iată concluziile acestora:

„Continuă să nu fie la cel mai bun nivel al lui, vizibil și din bandajul cu care joacă. Prestația lui a lăsat de dorit: fără scânteie și depășit de ritmul jocului, așa cum se întâmplase și cu Como”.

Jurnaliștii ParmaToday nu au fost la fel de generoși, acordându-i calificativul de 4,5 lui Man: „Distras, este o fantomă în prima repriză. Pecchia îl lasă la vestiare”.


Tot 4,5 a primit Man și din partea SportParma: „O prezență impalpabilă și auxiliară în prima repriză, atât de rău încât Pecchia nu-i permite să revină de la vestiare”.

Dennis Man rămâne cu 3 goluri în acest sezon de Serie A, în meciurile cu Fiorentina (1-1), AC Milan (2-1) și Cagliari (2-3).

Celălalt român de la echipa gialloblu, Valentin Mihăilă, a fost aruncat în luptă în minutul 84. Dintre cele 3 publicații menționate, una singură, ParmaToday, l-a notat pe Valentin, cu 5.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.