Liga 2

Sar scântei la FCU Craiova! Tiradă fără precedent la adresa lui Adrian Mititelu: „Trebuie să boicotăm meciurile” + „Așteaptă un motiv să desființeze echipa!”

Adrian Mititelu e tot mai contestat de fanii lui FCU / Sursă foto: Facebook

Articol de David Marinescu   —  duminică, 27 octombrie 2024

Dezastru pe toate liniile la FCU Craiova! Eșecul cu Csikszereda, 0-2, a învolburat serios apele în Bănie, iar suporterii îi cer socoteală lui Adrian Mititelu. Fără un antrenor cu acte în regulă pe bancă, alb-albaștrii au suferit un nou eșec în Liga 2. Situația din club rămâne pe un „butoi cu pulbere”. 

E degringoladă în toată regula la FCU Craiova! Rămasă fără antrenor după destituirea lui Marius Croitoru, gruparea olteană a suferit o nouă înfrângere în Liga 2, craiovenii ajungând astfel la cel de-al cincilea meci consecutiv fără victorie.

Suporterii au ajuns la capătul răbădării și-i cer public socoteală finanțatorului Adrian Mititelu pentru managementul care a dus echipa pe locul 13 în liga secundă.  

„Nu avem niciun viitor, trebuie să boicotăm meciurile”


Parcursul din campionat și letargia pe care patronul o afișează în privința numirii unui nou antrenor au umplut paharul la Craiova.

Pagina de Facebook „FCU 1948”, o platformă cunoscută a juveților, cu peste 9.000 de urmăritori în spațiul online, a lansat un îndemn la boicot după înfrângerea de la Miercurea Ciuc. În același timp, Mititelu e luat în colimator, fiind considerat unicul vinovat pentru prăbușirea lui FCU.

„Am ajuns la capătul răbdării cu acest analfabet care a distrus Știința! Am tot sperat de la an la an, dar în zadar… Mergem din ce în ce mai rău!

(...) Nu avem niciun viitor! Am îndemnat mereu suporterii să meargă la meciuri să susțină echipa, dar așa nu se mai poate! Trebuie să boicotăm meciurile până [ Mititelu] va aduce un antrenor pe care îl va lăsa să antreneze și nu îi va mai impune gloabele lui în echipă” a fost mesajul paginii menționate. 


La secțiunea de comentarii, „tonul” a fost similar, cu reacții la fel de acide la adresa lui Mititelu:

„Pentru prima dată când susțin un îndemn la boicot, dar așa e, nu mai putem continua așa”, a scris un utilizator. Completat de alt internaut:  „Cred că ăsta (n.r. Mititelu) așteaptă să aibă o scuză sau un motiv să se lege de ceva și să desființeze echipa, altă explicație nu există, pentru asta își bagă simpatiile în teren să joace , nu mai poate ține echipa, nu se pricepe”. 

Pierdură și-n inima Harghitei 

Dezastrul la FCU Craiova continuă și după debarcarea lui Marius Croitoru. Cu interimarul Valentin David pe bancă, oltenii au cedat fără drept de apel cu Csikszereda, liderul autoritar din Liga 2, scor 0-2. FCU Craiova e pe locul 13, cu 14 puncte.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.