Liga 1

Adrian Mihalcea, despre prima victorie după aproape 2 luni la Slobozia: „Să mă ierte Dumnezeu!”

Unirea Slobozia, foto: Facebook @AFC Unirea 04 Slobozia

Articol de Romeo Ene   —  duminică, 27 octombrie 2024

Oțelul Galați - Unirea Slobozia 0-2. Adrian Mihalcea (48 de ani), tehnicianul oaspeților, a oferit prima reacție după succesul echipei sale. Unirea Slobozia a urcat pe locul 12 în Superliga, cu 15 puncte după 14 etape.

A fost primul succes înregistrat de ialomițeni după o pauză de aproape 2 luni. Mihalcea a comentat la finalul partidei golul lui Christ Afalna din prima repriză, anulat după intervenția VAR pentru ofsaid.

Mihalcea nu a înțeles decizia arbitrilor și a avut un discurs dur la flash-interviu. Per total, tehnicianul oaspeților a fost extrem de mulțumit după acest succes, unul care îi oferă Sloboziei o gură mare de oxigen după rezultatele din ultima vreme.

Adrian Mihalcea, după Oțelul Galați - Unirea Slobozia: „Nu mai simt nimic”


„Față de meciul trecut am avut altă atitudine. Am avut câteva ședințe puțin mai altfel ca de obicei. E o victorie venită în urma unui joc dominat în cea mai mare parte de noi. Nu mai simt nimic, a fost a 7-a decizie (n.r. - despre golul lui Afalna, anulat).

Să mă ierte Dumnezeu, nu mai înțeleg fotbalul ăsta! N-a fost ofsaid, de fapt a fost, dar jucătorul advers n-a vrut să atingă mingea, dar a atins-o... Mi se par un pic exagerate aceste decizii, poate sunt un pic subiectiv.

Nu m-a speriat decizia, iar băieții n-au căzut. Bravo lor, îi felicit pentru acest succes! Astăzi am fost inspirat, am făcut câteva schimbări, mi-au ieșit, a fost bine. Noi avem jocuri spectaculoase, producem ceva spectacol, iar astăzi am fost și eficienți”, a declarat Adrian Mihalcea, la Prima Sport.

Sunt bucuros pentru primul meu gol în Superliga. Sper să am evoluții foarte bune în continuare. A fost foarte greu, nu mai câștigasem de 4-5 etape. Suntem bucuroși, iar acum ne descătușăm puțin.

La pauză, Adrian Mihalcea ne-a zis să continuăm la fel, să avem aceeași atitudine, să nu facem pasul înapoi. Cred că am fost echipa mai pragmatică, compactă, ne-am ajutat unul pe celălalt. Ne-am sacrificat, iar asta a adus victoria.



- Ovidiu Perianu, mijlocaș Unirea Slobozia


Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.