Liga 1

După rapidiști, și dinamoviștii au râs de FCSB înaintea derby-ului din Cupa României: „Jucăm cu echipa 15 £”

PCH, ironie la adresa FCSB-ului, foto: Facebook @Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo

Articol de Romeo Ene   —  duminică, 27 octombrie 2024

Dinamoviștii au prins din nou curaj înaintea derby-ului cu FCSB din Cupa României. „Câinii” s-au impus la Sibiu, pe terenul lui Hermannstadt, scor 2-0, iar Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj ironic la adresa rivalilor.

O parte dintre suporterii FCSB care au dorit să cumpere bilete pentru meciul european cu Rangers chiar de la stadionul Ibrox s-au plâns că Gheorghe Mustață și alți lideri din peluza roș-albastră i-ar fi obligat să achiziționeze și câte o eșarfă, accesoriu în schimbul căruia solicitau 15 lire sterline.

Rapidiștii i-au ironizat aseară pe rivali înaintea meciului din această seară, iar dinamoviștii n-au ratat ocazia și au procedat în același mod.

PCH, ironie la adresa FCSB-ului: „Urmează săptămâna altfel”


Urmează săptămâna altfel.

Jucăm cu echipa 15 £

Rivalii au strâns bani de o coregrafie bună



- mesajul postat de Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook

PCH, ironie la adresa FCSB-ului

Episodul din Scoția nu a fost ignorat în lumea ultras. Înainte de FCSB - Rapid, meci programat în această seară, de la ora 21:00, o brigadă din galeria alb-vișinie i-a luat peste picior pe rivali, amplasând mesaje ironice în 3 puncte strategice din oraș.

Și dinamoviștii și-au ironizat rivalii înainte de partida din Cupa României. În duelul din campionat, disputat pe 20 octombrie, FCSB s-a impus pe Arena Națională, scor 2-0. Duelul din Cupă este programat miercuri, 30 octombrie, de la 21:00. Partida va avea loc pe Arena Națională, va fi liveTEXT pe GSP.ro și teleivzată de Digi Sport 1.


Am avut multe probleme după ultima pauză a naționalelor, am suferit, și meciul ăsta a fost foarte, foarte important. Știu ce poate echipa mea, ce fotbal putem juca, dar după 4 etape fără victorie era foarte important să câștigăm astăzi. Sunt cu adevărat satisfăcut de atitudinea jucătorilor, cum au jucat în cele 90 de minute. Felicitări jucătorilor și staff-ului.



- Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, după victoria cu Hermannstadt

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.