Liga 1

Mircea Bornescu a oferit pronosticul neașteptat pentru FCSB - Rapid: „Va câștiga 2-1”

Mircea Bornescu, în periaoda în care deținea o funcție oficială în Bănie / foto: Cristi Preda

Articol de Cezar Titor   —  duminică, 27 octombrie 2024

Mircea Bornescu, 44 ani, fost goalkeeper la Rapid în două perioade distincte (2009 - 2011 și 2014-2015), a oferit un pronostic optimist pentru giuleșteni în derby-ul din această seară cu FCSB.

Duelul de pe cel mai mare stadion al țării va începe la ora 21:00, fiind în format liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Prima Sport și Digi Sport.

Pronosticul lui Mircea Bornescu pentru derby: „Rapid va câștiga cu 2-1”

Cred că va câștiga Rapid cu 2-1, acesta este pronosticul meu”, a declarat Bornescu pentru Gazeta Sporturilor.


Fostul portar s-a arătat încrezător în șansele trupei în alb și vișiniu, pe fondul inspirației lui Marius Șumudică, fostul său tehnician. A împărtășit și cum ar trebui să resimtă un jucător un meci cu o asemenea miză.

„Văd o partidă foarte echilibrată. Mi se pare că Rapid și-a regăsit cadența, ritmul. Șumi este destul de inspirat, a ales o garnitură de start ideală pentru meciul cu Farul. Sperăm că vom avea o partidă frumoasă.

Sunt meciuri foarte importante. Din punctul meu de vedere, orice fotbalist ar trebui să le joace măcar o dată în viață. Nu merg la meci. Din păcate, sunt plecat din București, însă mi-aș fi dorit foarte mult, se anunță o atmosferă incredibilă”, a mai spus Bornescu pentru GSP.ro.

De-a lungul carierei, Bornescu a înfruntat FCSB de 15 ori, palmaresul său fiind unul negativ: 2 victorii, 5 remize și 8 eșecuri. Cu toate acestea, s-a aflat între buturile trupei din Grant la „Manita” din Giulești: 5-1 în 2010.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.