Liga 1

Dorinel Munteanu, la capătul puterilor: „Mă gândesc să plec! Mi-aș dori să nu fie începutul sfârșitului pentru Oțelul”

Dorinel Munteanu, foto: Imago Images

Articol de Romeo Ene   —  duminică, 27 octombrie 2024

Oțelul Galați - Unirea Slobozia 0-2. Dorinel Munteanu (56 de ani), tehnicianul gazdelor, a avut un discurs exploziv la finalul partidei. Acesta a anunțat faptul că ar putea pleca de la Galați la finalul acestui sezon. Mai mult decât atât, Dorinel se teme că acesta ar putea fi începutul sfârșitului pentru formația lui.

Dorinel are ambiții mari la Oțelul Galați. „Neamțul” vrea să facă performanță, însă susține faptul că nu are parte de sprijin suficient. Dorinel Munteanu a lansat un scenariu sumbru pentru echipa lui. Oțelul ar putea dispărea în curând din cauza faptului că nu primește suficient sprijin financiar.

Dorinel Munteanu, exploziv: „Cel mai slab joc de când sunt la conducerea echipei”

„Concluziile sunt simple. A câştigat echipa mai bună, care a început şi continuat jocul mai bine, care a avut ocazii. Un rezultat meritat după aspectul jocului. M-a surprins că am jucat poate cel mai slab joc de când sunt la conducerea echipei. E meritată înfrângerea şi felicit Slobozia. Trebuie să găsesc soluţii ca să terminăm campionatul regulat bine.


E greu, pentru că există nemulţumire de toate părţile şi nu înţeleg de ce. Nu e echipa mea, nu sunt patron aici şi am spus greutăţile de aici. În loc să fim uniţi, văd de două, trei săptămâni că am avut multe probleme, s-a vorbit mult despre echipa noastră.

O spun cu responsabilitate şi părere de rău că mi-aş dori să nu fie începutul sfârşitului pentru această echipă, cum a fost acum 10 ani, când am fost la echipă. De ce spun asta? Lumea din Galați uită de rezultatele bune de anul trecut, de condiţiile care sunt la echipă, una mică şi cu suflet mare”, a explicat Dorinel Munteanu, potrivit Orange Sport.

Dorinel Munteanu se gândește la plecarea de la Oțelul Galați: „Ne-am depășit condiția”

Antrenorul Oțelului a anunțat faptul că răbdarea a ajuns la final, iar acesta ar putea părăsi echipa la finalul sezonului.


„Nu s-a îmbunătăţit nimic, chiar a scăzut totul şi nu pot performa fără bani. Cine are bani, performează, cine nu, rămâne pe loc. Ne-am depăşit condiţia şi spun că nu suntem susţinuţi. Nu mă refer la Consiliul Local, domnul primar, televiziuni, oamenii care m-au ajutat şi au venit necondiţionat lângă mine.

În fotbal trebuie să văd partea plină şi va fi ultimul an pentru mine când voi face tot posibilul să redresez această echipă, să mă lupt cu greutăţile şi să-i mulţumesc pe cei care vin la stadion.

Mă gândesc să plec de la Oțelul, m-am gândit în trecut, că nu e uşor să te baţi singur cu granzii Superligii, că lumea uită repede că în trei ani am promovat. Cazul care mă deranjează cel mai mult... Singurul meci la care a fost stadionul plin a fost cu Botoşani din Liga 3, în Liga 2.

În rest nu mai există interes, nu înţeleg de ce. Am avut o zi neagră. Puţini au fost care ne-au susţinut, dar aşa am dus-o până la nivelul ăsta. Eu sunt responsabil de rezultate şi tot eu trebuie s-o salvez”, a adăugat Dorinel Munteanu.

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.