Liga 1

VIP derby » Avalanșă de personalități la FCSB - Rapid: toate vedetele prezente pe Arena Națională + loje cu greutate: de la Edi Iordănescu până la Teodora Stoica

+18 Foto
Familia Iordănescu, prezentă la derby-ul FCSB - Rapid / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Adrian Duţă, Laura Șoica   —  duminică, 27 octombrie 2024

FCSB - Rapid, derby-ul orgoliilor bucureștene, a adunat la stadion o multitudine de personalități din lumea sportului românesc. GSP.ro a surprins, pas cu pas, tot ce a mișcat în loja VIP de la Arena Națională. Care au fost cele mai sonore nume venite pe cel mai mare stadion al țării? 

Edward Iordănescu, fostul selecționer al echipei naționale, în continuare fără angajament, s-a numărat printre VIP-urile care asistă la derby-ul disputat pe cel mai mare stadion al țării. Selecționerul care a călăuzit prima reprezentativă la EURO 2024 a fost însoțit de tatăl său, Anghel Iordănescu, fost jucător la Steaua și la Rapid.

Cei doi stâlpi ai familiei Iordănescu au stat unul lângă celălalt în lojă, de unde n-a lipsit nici „Cartof”, unul dintre colaboratorii preferați ai lui Edi. 


Avalanșă de personalități la derby-ul FCSB - Rapid

Cu FCSB în calitate de club gazdă, personajele apropiate de suflarea roș-albastră au fost predominante. Mijlocașul campioanei, Mihai Lixandru, actualmente accidentat, a venit la stadion însoțit de partenera sa.

Cu aproximativ o oră înainte de startul partidei, și Teodora Stoica, fiica managerului general de la FCSB, și-a instalat „cartierul general” într-una dintre loje. Teo e nelipsită de la meciurile campioanei, fiind prezentă atât acasă, cât și în deplasare. 


La rândul său, agentul  Victor Becali, o prezență obișnuită la meciurile importante, urmărește confruntarea din tribunele Arenei.  

Oaspeții din această seară, reprezentanții conducerii alb-vișinii, au luat loc într-o lojă separată. Dan Șucu a venit cu soția la meci, cei doi fiind însoțiți de acționarul minoritar Victor Angelescu. De la meci n-avea cum să lipsească nici actualul selecționer, Mircea Lucescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.