Liga 1

La fel ca Gigi Becali! Șumudică a apărut cu crucea în mână și cu outfit de 3000 de euro! » Imagini incredibile cu antrenorul Rapidului

+24 Foto
Marius Șumudică la derby-ul cu FCSB / Foto: Ionuț Iordache GSP

Articol de Ionuţ Iordache, Alexandru Stanciu   —  duminică, 27 octombrie 2024

Marius Șumudică, antrenorul Rapidului, a apărut înaintea derby-ului cu FCSB cu o cruce în mână. De asemenea, Șumudică este îmbrăcat cu un hanorac în valoare de 800 de euro și are cu el geaca în valoare de 2000 de euro, care i-a purtat noroc la victoria cu Farul din etapa trecută, scor 5-0.

Marius Șumudică a apărut la derby în stilul lui Gigi Becali, cunoscut pentru faptul că poartă mereu cruci sau alte obiecte bisericești.

+24 Foto
Marius Șumudică a venit cu crucea la FCSB - Rapid, foto: TikTok Rapid

VIDEO. La fel ca Gigi Becali! Șumudică a apărut cu crucea în mână și cu outfit de 3000 de euro! » Imagini incredibile cu antrenorul Rapidului


Marius Șumudică și-a făcut apariția la derby-ul cu FCSB în stilul lui Gigi Becali. Finanțatorul de la FCSB este cunoscut pentru faptul că poartă mereu cruci și alte obiecte bisericești.

Imaginile cu antrenorul Rapidului ținând o cruce în mână provin de la vestiare, înainte de momentul în care Șumudică s-a îmbrățișat cu Viorel Moldovan, președintele Rapidului.

Pe banca tehnică, Marius Șumudică a fost fotografiat de reporterii GSP ținând în continuare acea cruce în mână, în debutul meciului.


Șumudică și-a făcut apariția la derby într-un outfit de 3000 de euro. Antrenorul Rapidului poartă din nou geaca de 2000 de euro, pe care a mai purtat-o și la victoria din etapa trecută cu Farul, când Rapidul a învins în Giulești echipa antrenată de Gică Hagi, scor 5-0.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.