Liga 1

Șumudică l-a forțat și s-a accidentat în FCSB - Rapid » A fost preluat direct de personalul de pe ambulanță

+5 Foto
S-a accidentat în FCSB - Rapid » A ajuns direct în ambulanță

Articol de Cezar Titor   —  duminică, 27 octombrie 2024

În minutul 34 al derby-ului dintre Rapid și FCSB, Mattias Kait, 26 ani, revenit în lotul giuleștenilor abia în această dimineață, a ieșit pe targă, acuzând probleme musculare.

Inițial, la conferința de presă premergătoare partidei, Marius Șumudică anuntașe că nu se va putea baza pe Kait, manifestându-și regretul vizavi de absența unui jucător important din axul median, ținând cont și de suspendarea lui Hromada.

Mattias Kait s-a accidentat în timpul derby-ului cu FCSB de pe Arena Națională


La flash-interviu, chiar înainte de confruntarea de pe Arena Națională, Marius Șumudică declara următoarele: „În ultima perioadă, Kait s-a antrenat doar două zile. Suferim din acest punct de vedere”.

Totuși, se pare că acesta nu era complet refăcut și ar putea risca să absenteze pentru o perioadă mai lungă, așa cum s-a întâmplat și la finele anului trecut, când s-a operat în Albion, după o accidentare la mușchiul adductor.

Internaționalul estonian a fost înlocuit de Xian Emmers, care a completat linia mediană a giuleștenilor pentru restul derby-ului, formând un parteneriat cu Christensen.

Imaginile surprinse de fotoreporterul GSP, Cristi Preda, demonstrează că accidentarea lui Kait nu este una ușoară, mijlocașul fiind preluat de personalul medical de pe una dintre ambulanțele aflate la datorie pe cel mai mare stadion al țării.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.