Liga 1

Conflict între Șumudică și Charalambous la finalul derby-ului dintre FCSB și Rapid » Ce s-a întâmplat în drum spre vestiare

+11 Foto
Conflict între Șumudică și Charalambous la finalul derby-ului dintre FCSB și Rapid » Ce s-a întâmplat în drum spre vestiare

Articol de Ionuţ Iordache, Cezar Titor, Andrei Furnigă (video)   —  duminică, 27 octombrie 2024

La finalul derby-ului dintre FCSB și Rapid, terminat la egalitate, scor 0-0, Marius Șumudică și Elias Charalambous, tehnicienii celor două formații, au avut un clinci în drumul spre vestiare.

Imediat după ultimul fluier al lui Istvan Kovacs, „Șumi-gol” s-a dus glonț spre tunel, reproșându-i ceva lui Charalambous, așa cum au surprins fotoreporterii GSP.

De notat: Șumudică l-a adus pe Elias la FC Vaslui. După încheierea partidei, Șumudică a strigat către cipriot: „Elias, Elias!”, reproșându-i că nu l-a salutat.

GALERIE FOTO. Șumudică și Charalambous, conflict sporadic la finele partidei


Conflictul a fost aplanat prompt, cei doi îmbrățișându-se la final. Delegații celor două, printre care și Marius Ianuli, au intervenit rapid, fiindu-le teamă că mica neînțelegere ar putea degenera. Prima impresie este că „Șumi-gol” ar fi vrut să îl salute pe cipriot, „arhitectul” titlului cucerit în sezonul trecut, însă acesta se îndrepta deja către vestiare.

Este de notat faptul că, de-a lungul celor 90 minute, cei doi tehnicieni au fost extrem de agitați, gesticulând frenetic la fiecare fază. Șumudică chiar i-a stârnit pe suporterii echipei oaspete în mai multe rânduri, acțiunile sale venind și ca un răspuns către numeroasele injurii venite dinspre peluza aflată în proximitatea Bulevardului Basarabia din Capitală.


Disputa sporadică s-a finalizat cu strângeri de mână. Mai apoi, A1 din Giulești a salutat masa de suporteri în alb și vișiniu, glumind cu aceștia pe seama deja celebrei geci albastre. A mimat că le va arunca piesa vestimentară în tribună, însă apoi le-a făcut semn că este prea mulți bani (1800 euro, mai exact, marca Burberry).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.