Liga 1

Darius Olaru, consternat de modalitatea în care s-a prezentat Rapidul cu FCSB: „Nu ne așteptam să fie așa”

+55 Foto
Darius Olaru, 26 ani, mijlocașul celor de la FCSB, s-a arătat surprins de abordarea defensivă a giuleștenilor pentru derby-ul din această seară, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Articol de Cezar Titor   —  duminică, 27 octombrie 2024

Darius Olaru, 26 ani, mijlocașul celor de la FCSB, s-a arătat surprins de abordarea defensivă a giuleștenilor pentru derby-ul din această seară, încheiat la egalitate, scor 0-0.

Partida de pe cel mai mare stadion al țării, la care au asistat 40.287 spectatori, a fost înțesată de șanse mari de gol, însă tabela a rămas neschimbată până la final. Cum s-a prezentat Darius Olaru? Activ, în zi de șut, testându-l în mai multe rânduri pe impecabilul Siegrist, care a fost one-man show în această seară.

Darius Olaru: „Nu ne așteptam să fie chiar așa Rapidul, chiar dacă știam că vor fi defensivi”

„O partidă bună din partea noastră, cred că am controlat jocul, ne-a lipsit doar golul în această seară. Meritam victoria, ne-am creat multe situații, mai ales în prima repriză.


Ăsta este fotbalul. Nu ne așteptam să fie chiar așa Rapidul, chiar dacă ne așteptam să fie defensivi. Știam că punctul lor forte este contraatacul, dar nu mă așteptam să fie așa de defensivă echipa lor în această seară”, a spus Darius Olaru, MVP-ul startului de sezon pentru FCSB.

Olaru a discutat și pe marginea programului extrem de încărcat al FCSB-ului din această perioadă, cu partide din campionat, Cupa României și Europa League.

Avem multe partide, grele, e normal să resimțim la un moment dat oboseală, însă am gestionat bine ultimele meciuri, reușind și o serie de victorii. Știam că trebuie să câștigăm în această seară, după eșecul cu Rangers, însă o vom face pe viitor și vom reveni la un moral bun. Trebuie să ne găsim ritmul, să fim concentrați. Va veni rândul tuturor să joace.



Așteptăm derby-urile, sunt meciurile pe care orice fotbalist vrea să le joace. Avem un lot bun, trebuie să știm să facem față pe toate planurile. Meciuri multe, însă asta este și dorința noastră.



E următorul meci, e cel mai important. Nu cred că ar trebui să ne mai gândim ce facem peste 2-3 etape. Următorul meci este cel mai important, chiar dacă este în Cupa României.



- Darius Olaru, mijlocaș FCSB


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.