Liga 1

„Pe dracu'” » Dumitru Dragomir, „avalanșă” în fața camerelor imediat după FCSB - Rapid: „Să slăbească, are 6-7 kilograme în plus!”

+55 Foto
Dumitru Dragomir

Articol de Sergiu Alexandru, Răzvan Petrescu (video)   —  luni, 28 octombrie 2024

Dumitru Dragomir, 78 de ani, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a trasat principalele concluzii după remiza înregistrată în duelul dintre FCSB și Rapid, scor 0-0. „Corleone” a trăit pe viu derby-ul, apoi a spus ce l-a dezamăgit în întâlnirea de pe Arena Națională. 

Dragomir mărturisește că a fost impresionat mai degrabă de spectacolul celor două galerii decât de fotbalul din teren. Ar fi așteptat mai multă luciditate la finalizare din partea lui Aaron Boupendza, la marea ocazie a giuleștenilor din prima parte, considerând, totodată, că N'Jie, celălalt transfer de marcă al alb-vișiniilor, „ar trebui să slăbească 6-7 kilograme”. 

La capitolul remarcați, Dragomir l-a menționat pe Cristian Ignat, stoperul rapidist notat cu 7 de jurnaliștii Gazetei Sporturilor

Dumitru Dragomir, concluzii după FCSB - Rapid 0-0: „Cam puțin pentru un derby!”


„Putea să dea lovitura Rapidul, dar cam puțin pentru un derby!

Galeriile, pe ele le-am remarcat în mod special. Și pe Ignat, care a fost cel mai bun de la Rapid şi e de viitor.... Și portarul, Siegrist. Numai una dintre echipe se poate bate la titlu, să o vedem și pe cealaltă. Pe cealaltă să o vedem, dar Rapidul cu Șumudică arată bine.

Dacă avea valoare mare ăla (n.r.Boupendza), așa cum se vorbește despre el, putea să dea gol.


Ăla e leneș (n.r.N'Jie), sau e nepregătit, dar celălalt (n.r.-Boupendza) știe bine cu minge, se vede că e fotbalist. Și ăla știe (n.r. N'Jie), dar trebuie să slăbească, cred că are 6-7 kilograme în plus

[Îi e greu lui Șumudică la Rapid?] Îi e greu pe dracu'. Să-i fie greu la banii pe care-i ia? (...) Cu Șumudică, Rapid vine puternic pe turnantă”, a spus Dragomir, la plecarea de la stadion.

FCSB trebuia să joace la Rangers cu echipa asta şi poate câştiga şi acolo, și azi. Dar pe banii lui face echipa cum vrea el!



- Dumitru Dragomir, despre alegerile lui Gigi Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.