Liga 1

Rapid, ofertă publică pentru titularul naționalei: „Îl vrem la iarnă! Ar juca într-un picior aici”

+14 Foto
Marius Șumudică, foto: Ionuț Iordache

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru, Romeo Ene   —  luni, 28 octombrie 2024

FCSB - Rapid 0-0. Marius Șumudică (53 de ani), tehnicianul oaspeților, a anunțat la conferința de presă faptul că Rapid va încerca să-l transfere în iarnă pe Denis Drăguș (25 de ani), atacantul lui Trabzonspor.

Cei doi au lucrat împreună la Gaziantep, iar Șumudică a explicat faptul că îl așteaptă cu brațele deschise pe Drăguș. Ar fi o adevărată lovitură pe piața transferurilor în cazul în care Drăguș ar ajunge la Rapid.

Șumudică s-a referit la un transfer sub formă de împrumut atunci când a vorbit despre interesul pentru titularul din atacul echipei naționale.

VIDEO. Marius Șumudică îl așteaptă pe Drăguș la Rapid: „Este numărul 1 la echipa națională”


„Mi l-aș dori pe Drăguș, să fiu sincer. Din câte văd, nu se adaptează acolo (n.r. - la Trabzonspor). Vom încerca să facem o ofertă în iarnă, dacă există posibilitatea unui împrumut. Mi-aș dori din suflet să-l aduc aici, este finul meu, un jucător care este numărul 1 la echipa națională din postura de vârf de atac.

A venit să-i fiu fin după ce a marcat 14 goluri și avea salariu 20.000 de euro. Acum are peste un milion. Este numărul 1 la echipa națională. Este prima soluție ca vârf de atac, ar juca într-un picior aici, cum să nu se adapteze? Comparăm liga din Turcia cu cea din România... nu putem compara.

Toți jucătorii pe care i-am luat s-au adaptat. Vreau un exemplu de jucător care nu s-a adaptat! Găman îmi scrie și acum, Silviu Lung, Junior Morais, Boldrin, Budescu, Săpunaru. I-am luat pe Maxim, Drăguș, nici nu mai știu câți am pe buletin”, a declarat Șumudică, la conferința de presă.


Denis Drăguș, foto: Imago Images

Drăguș traversează o formă slabă la Trabzonspor. Cumpărat de turci în vară, de la Standard Liege, după un sezon reușit petrecut la Gaziantep, sub formă de împrumut, internaționalul român nu reușește să convingă la noua sa echipă.

În 9 meciuri oficiale, „vârful” în vârstă de 25 de ani n-a reușit să marcheze decât un gol, în preliminariile Europa League, iar la ultimele sale apariții în tricoul lui Trabzon a intrat în colimatorul suporterilor și al presei locale.

Farul Constanța, Standard Liege, Crotone, Genoa, Gaziantep și Trabzonspor sunt echipele pentru care a evoluat Drăguș de-a lungul carierei.

4 milioane de euroe cota lui Denis Drăguș, potrivit Transfermarkt

A fost o presiune enormă pe mine. Ce însemna dacă pierdeam meciul ăsta după ce câștigasem ultimele derby-uri cu FCSB? În momentul în care construiești o casă pleci de la subsol, de la temelie, nu de la etajul 4. Dumnezeu îți dă 0-0, dacă poți să ții de el e bine, dacă poți să mai iei 2 puncte e iar bine.



- Marius Șumudică, antrenor Rapid

GALERIE FOTO. Cele mai spectaculoase imagini din FCSB - Rapid

Clasamentul la zi din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.